Κοινωνια

Σέρρες: Γενέθλια για το δημοσιογράφο Χρήστο Κατσαρό - Δείτε τα πόσα κλείνει

Δείτε τι αναφέρει ο ίδιος σε σχετικό του μήνυμα:

50χρονα του Χρήστου Κατσαρού (Chris Sintiki)

Σήμερα συμπλήρωσα 50 χρόνια ζωής. Στο ήμισυ του αιώνα που διένυσα χάρηκα, πόνεσα, έμαθα, βίωσα ευτυχισμένες στιγμές αλλά και οδυνηρές απώλειες. Η ίδια η ζωή μου δίδαξε το πιο σοφό της μάθημα: Γηράσκω αεί διδασκόμενος, εν γαρ οίδα ότι ουδέν οίδα. Η ευτυχία τελικά κρύβεται στα πιο απλά πράγματα, αυτά που περιφρονούμε ή που δεν τους δίνουμε σημασία όχι γιατί δεν μας αρέσουν, αλλά γιατί τα θεωρούμε δεδομένα, στην αγάπη των δικών μας ανθρώπων και των φίλων μας, σ'ένα παιδικό χαμόγελο και μία αγκαλιά, στην ενασχόληση με κάθετί δημιουργικό, να βλέπεις τη γη σου να καρπίζει και τον κήπο σου να ανθίζει και να είναι έργο των χειρών σου, σ'ένα κρασάκι με καλή παρέα, σ'ένα κεράκι σε ένα εξωκλήσι και μία προσευχή που βγαίνει από τα βάθη της ψυχής σου μυστικά προς το Θεό. Εις υγείαν λοιπόν όλων μας και στις όμορφες στιγμές που ζήσαμε αλλά κυρίως που θα ζήσουμε από εδώ και πέρα, γιατί τα καλύτερα είναι πάντα μπροστά μας.

Με την αγάπη μου σε όλους και όλες σας

 

Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)

Αρθρογράφος-ιδιοκτήτης των ενημερωτικών ιστολογίων :

ΓΡΑΦΙΔΑ ΣΙΝΤΙΚΗΣ , ΠΕΝΑ ΣΙΝΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΓΡΑΦΙΔΑ και αρθρογράφος του Σερραϊκού Θάρρους, του Θάρρους της Σιντικής και της εφημερίδας Καθημερινός Παρατηρητής Σερρών

Ταχ. Δ/νση: Λιβαδιά Σιντικής Σερρών, Τ.Κ. 62055

Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ.: 6945488779

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Πηγές:

https://grafida-sintikis.blogspot.com/2020/06/50-chris-sintiki.html

https://provoleassintikis.blogspot.com/2020/06/50-chris-sintiki.html

https://pena-sintikis.blogspot.com/2020/06/50-chris-sintiki.html

https://orthodoxigrafida.blogspot.com/2020/06/50-chris-sintiki.html

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.