Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το χρονικό σύλληψης για την 10χρονη - Τι δήλωσε ο Σερραίος δικηγόρος Γεώργιος Ταντανόζης

Σύμφωνα με πληροφορίες του SerraikaNea η βασική ύποπτος για την απαγωγή της 10χρονης συνελήφθη στις 17 Ιουνίου 2020 στις 11:30π.μ. περίπου στην περιοχή Παραλίας Κατερίνης επί της οδού Αγίας Παρασκευής όπου διέμενε σε ένα ανακαινισμένο και πολυτελές διαμέρισμα τις τελευταίες ημέρες. Η αστυνομία είχε φτάσει στα ίχνη της μετά την αναγνώριση της δεκάχρονης, η οποία ουσιαστικά "έδειξε" την "κοκκινομάλλα" γυναικα ως την απαγωγέα της, η οποία τις τελευταίες μέρες είχε ξυρίσει τα μαλλιά της για να αποπροσανατολίσει τις αρχές και να μην κινήσει υποψίες γειτόνων και περαστικών. Είχε προηγηθεί μια νύχτα θρίλερ με τις αστυνομικές δυνάμεις να έχουν ζωσει την περιοχή της Παραλίας Κατερίνης και να παρακολουθούν διακριτικά τις κινήσεις της "κοκκινομάλλας" περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να συλλάβουν την βασική ύποπτη, έχοντας λάβει μέτρα ακόμα και για πιθανή οπλοχρησία. Τελικά προτιμήθηκε το σχέδιο της σύλληψης κατά τη διάρκεια της μέρας, στις 11:30, όταν και ειδικά στελέχη μεικτού κλιμακίου της ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ασφάλεια Κατερίνης αιφνιδίασαν και συνέλαβαν την βασικη ύποπτη, η οποία δεν προέβαλε αντισταση και τελικώς συνελήφθη στην είσοδο της οικοδομής, οδηγούμενη στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά τη σύλληψη ακολούθησε έρευνα από ειδικό κλιμάκιο της ασφάλειας Θεσσαλονίκης στο τελευταίο σπίτι που διέμενε η ύποπτη, όπου βρέθηκαν διάφορα ευρήματα, τα οποία αξιολογούνται από τους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, laptop και κινητό τηλέφωνο βρέθηκαν σε παρακείμενο κάδο απορριμμάτων, αποδεικνύοντας τις μελετημένες κινήσεις της βασικής υπόπτου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας την υπόθεση κλήθηκε να χειριστεί ο δικηγόρος Γεώργιος Ταντανόζης.

Τα SerraikaNea επικοινώνησαν με τον γνωστό Σερραίο δικηγόρο, ο οποίος διατηρεί δικηγορικό γραφείο σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες, ο οποίος επιβεβαίωσε τη σύλληψη της βασικής υπόπτου αλλά δεν προέβη σε καμία δήλωση σχετικά με την υπόθεση, αφού ζήτησε να μιλήσει πρώτα με την βασική ύποπτη, να μελετήσει τη δικογραφία λαμβάνοντας εντολή χειρισμού της υπόθεσης και λοιπές πληροφορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες η βασική ύποπτος δεν έχει ομολογήσει ουδεμία κατηγορία και κρατά στάση άρνησης των κατηγοριών, ζητώντας να μιλήσει πρώτα με τον νομικό εκπρόσωπο της, πριν καταθέσει κάτι στις αρχές. Τα SerraikaNea, έχουν στη διάθεσή τους το όνομα της βασικής υπόπτου και λοιπές πληροφορίες, τις οποίες όμως και δεν δημοσιεύουν στην παρούσα φάση (ελλείψει ειδικής εντολής του αρμόδιου εισαγγελέα) αφού όπως υπογράμμισε και ο δικηγόρος απαγορεύεται κάθε δημοσιοποίηση στοιχείων της δικογραφίας χωρίς νόμιμη άδεια.

Tα SerraikaNea παρακολουθούν την υπόθεση και θα σας ενημερώνουν διαρκώς.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.