Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Ασπροβάλτα: Διακινητής μετέφερε 13 παράτυπους μετανάστες

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ που ακολουθεί...
Στη σύλληψη 36χρονου άντρα προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με αστυνομικούς των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης. 

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα να κινείται στην Εγνατία Οδό μεταφέροντας με επιβατικό όχημα μεγάλο αριθμό ατόμων.

Σε σήμα στάσης για έλεγχο που του έγινε ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας ταυτόχρονα επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ στην προσπάθειά του να διαφύγει, έσπασε την προστατευτική μπάρα διοδίων στο ύψος της Ασπροβάλτας.

Ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Νικόπολης και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Διαπιστώθηκε η μεταφορά δεκατριών αλλοδαπών που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, οι οποίοι είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Κατασχέθηκαν το όχημα μεταφοράς - το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται-, πλαστό ζευγάρι πινακίδων κυκλοφορίας, τρείς συσκευές κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του και χρηματικό ποσό.

Ο άνδρας είναι αλλοδαπός και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, απείθεια, αντίσταση, πλαστογραφία και επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική κυκλοφορία. Διαπιστώθηκε επίσης, ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου

Πηγή: Voria.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.