Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

@ Μου το είπε αστυνομικός στις Σέρρες: «Όταν φτάσαμε στις Καστανιές στον Έβρο...»

49 μικρά και κακά στην εποχή του… «σκόιλ ελικικού»


 1. @ Αποφράδα ημέρα για την Δημοκρατία ήταν η 21η Απριλίου 1967 με την χούντα και το πουλί της. Εκδηλώσεις μνήμης καμιά λόγω κορονοϊού. Και χωρίς κορονοϊό πάλι δεν θα είχαμε. Της ίδιας μήτρας παιδιά η δεξιά και η ακροδεξιά.
 2. @ Ποτέ δεν θα κόψει η Νέα Δημοκρατία, ή τουλάχιστον η πλειοψηφία αυτής, τον ομφάλιο λώρο με την ακροδεξιά και τα σταγονίδια της, όπως τα έλεγε ο θεωρητικός της ακροδεξιάς Ευάγγελος Αβέρωφ μέντορας του Αντώνη Σαμαρά.
 3. @ Πάει λοιπόν στα τσακίδια η

  Χούντα των  σαλτιμπάγκων Συνταγματαρχών. Πάει στα τσακίδια και μας τέλειωσε. …Λέτε? Ρε Κούλη, μας τέλειωσε? Πάντως που θα πάει θα τελειώσουν και τα ψέματα.

 4. @ Όπως αυτά περι δήθεν προστασίας της α’ κατοικίας εν μέσω πανδημίας. Έτσι, το σπάσιμο της καραντίνας αρχίζει από τα Υποθηκοφυλακεία και τα Ειρηνοδικεία.
 5. @ Δεν λέμε, σίγουρα η Δικαιοσύνη είναι σημαντική λειτουργία. Όμως ο συνδυασμός παραπέμπει και σε …κατασχέσεις και σε πλειστηριασμούς και γενικώς σε διεκδικήσεις Τραπεζών και άλλων οργανισμών.
 6. @ Αν μάλιστα το συνδυάσουμε και με το γεγονός ότι η κυβέρνηση κάνει την πάπια για την προστασία της α’ κατοικίας. Μήπως συνδέονται αυτά? Τυχαίο? Ήταν και η γ@..νη, μαύρη επέτειος… εεε Λούλη?
 7. @ Η νέα συντηρητική κυβέρνηση της Σλοβενίας, υπό τον Γιάνες Γιάνσα, έχει καταφέρει προς το παρόν, να ελέγξει την πανδημία, αλλά οι επικριτές της φοβούνται ότι εκμεταλλεύεται την κρίση, για να γονατίσει τα μέσα ενημέρωσης της χώρας της.
 8. @ Στην Ελλάδα η υπερσυντηρητική κυβέρνηση του Μητσοτάκη εκτός της πανδημίας έχει καταφέρει να ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης της χώρας την …αντιπολίτευση και το Τσιόδρα να μας …εμπνέει. Φοβερό έεε?
 9. @ Και όχι μόνο αυτά. Ελέγχει επίσης την Δικαιοσύνη που εκτός από τυφλή είναι και κωφάλαλη, ελέγχει την Αστυνομία που την ανήγαγε σε πραιτοριανούς της, ελέγχει και τους Πανεπιστημιακούς!!!
 10. @ Αυτούς τους έκανε ισότιμους με τους «προφεσόρους» των Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών για πτυχία σαλεπιτζήδων και κικιρικιτζήδων, ή άλλως τα λεγόμενα Κολέγια της Κεραμέως και εσχάτως με τα ιδιωτικά 390 περίπου ΚΕΚ ή ΙΕΚ
 11. @ Οι ιδιοκτήτες των οποίων θα πάρουν ποσοστά, ανα κεφαλή επιστήμονα, από τα 40-45 εκατομμύρια, ενώ άλλα τόσα θα πάρουν οι επτά υπέροχοι σελέμπριτι της επιμόρφωσης, που έχουν τις εκπαιδευτικές(!!!???) πλατφόρμες.
 12. @ Όλα αυτά για να εκπαιδεύσουν(!!!) οι «πανεπιστήμονες» των ΙΕΚ τους καταξιωμένους πλην όμως πληγμένους επαγγελματικά από τον κορονοϊό, γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς κλπ. στα  περι google και twiter

 13. @ Οι επιστήμονες που έναντι ενός «voucher» των 600 ευρώ, συνεργούν εν αγνοία(?) τους με την Κυβέρνηση σε μια καραμπινάτη διασπάθιση δημοσίου χρήματος, γιατί δεν καταθέτουν μηνύσεις, ιδιαίτερα μετά όσων είδαν το φως της δημοσιότητας?
 14. @ Αποκαλυπτικά τα όσα παρουσίασε ο Νίκος Παππάς για τα ΕΣΠΑ και το πλιάτσικο σε βάρος των επιστημόνων ή με την ανοχή τους.
 15. @ Όπως είπε: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή τόνιζε ήδη από τον Μάρτιο ότι, λόγω της έκτακτης συγκυρίας, οι δαπάνες απευθείας ενίσχυσης επιστημόνων είναι πλέον απολύτως επιλέξιμες…»

 16. @ Η κυβέρνηση έχει τελικά πολύ εύκολο το ψέμα και πολύ ανεπτυγμένη τη λογική του -πάντα κερδισμένου- «μεσάζοντα». Μια ζωή η δεξιά ήταν με τους μεσίτες και παλιά με τους μαυραγορίτες  Τελικώς θα δώσουν εξηγήσεις στη Βουλή?
 17. @ Για την Ιστορία να πούμε πως σε κατάσταση βρασμού βρίσκεται ο Δικηγορικός κλάδος για τα περίφημα  voucher με τις ντροπιαστικές για τον επιστημονικό κόσμο περιπτώσεις της δήθεν τηλεκατάρτισης, ως «σκόιλ ελικικού»(!!??).
 18. @ Σε κατάσταση βρασμού και για τις πρόσφατες τοποθετήσεις Βρούτση, ο οποίος επιχείρησε να υποβαθμίσει την σκανδαλώδη υπόθεση και να δηλώνει πως φταίει ο …ΣΥΡΙΖΑ.
 19. @ Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων, ζητά Κοινή Υπουργική Απόφαση ώστε να αποδοθούν άμεσα και χωρίς διαμεσολαβητές τα 800 ευρώ στους δικηγόρους.
 20. @ Την ίδια ώρα  3000 μηχανικοί με ψήφισμά τους, ζητούν από την κυβέρνηση να βάλει ένα τέλος σε αυτή την κατάσταση και να μην καταβάλει ούτε ένα ευρώ από τα 80 εκατομμύρια που υποσχέθηκε στα ΚΕΚ.
 21. @ Τόνισαν δε πως: «Απαιτούμε τα 80 εκατομμύρια ευρώ να δοθούν στους επιστήμονες και την κοινωνία». Το θέμα  δεν είναι μόνο αν θα δοθούν 600 ή 800 ευρώ (χωρίς να υποτιμά κανείς τα ευρώ αυτή την ώρα) αλλά ο εμπαιγμός.

 22. @ Ο εμπαιγμός, μαζί η προσφυγή στους μεσάζοντες και στο τέλος  η προσβλητική προσπάθεια της κυβέρνησης να μετακυλήσει τις ευθύνες στους «ωφελούμενους» επιστήμονες!!!
 23. @ Ευθύνες, όπως ισχυρίζεται, για τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα που αναδεικνύονται κατά την υλοποίηση του προγράμματος της αποκαλούμενης «τηλεκατάρτισης» επιστημόνων.
 24. @ Αν αυτό δεν είναι μίγμα τριών συστατικών, όπερ πολιτικής αλητείας, απάτης και υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος, σε καθαρή άνυδρη κρυσταλλική μορφή, τι μπορεί να είναι?. Τι περισσότερα χρειάζεται για να κινηθεί ένας εισαγγελέας κατά Βρούτση?
 25. @ Η Κυβέρνηση δεν είναι απλά δεδομένη ως προς την εξωτερική της πολιτική όπως διατυμπάνισε στην Ουάσιγκτον ο αυτοδημιούργητος …ιός Μητσοτάκης. Είναι δεδομένη και για την πολιτική ανηθικότητά της.
 26. @ Ανταγωνιστική της ηθικής των ιδιωτικών καναλιών με τα 11 εκατομμύρια διαφημιστική δαπάνη που πήραν από την κυβέρνηση. Γι αυτό και ανταποδίδουν με δημοσιογραφική και όχι μόνο …ομερτά.
 27. @ Και άντε αυτά τα άρπαξαν από την εταίρα, τη Δεξιά και τα κάνουν όλα γαργάρα. Η ΕΡΤ όμως? Οι δημοσιογράφοι της που ο Σαμαράς είχε πετάξει στον δρόμο και ο ΣΥΡΙΖΑ αποκατέστησε? Ψήγμα αυτοσεβασμού δεν έχουν?

 28. @ Ούτε ένα ρεπορτάζ στα Νοσοκομεία? Ούτε μια αναφορά στις ελλείψεις προσωπικού και υλικών? Ούτε μια αναφορά στην εισήγηση του ΠΟΥ για 3500 ΜΕΘ στην Ελλάδα, ενώ έχει μόνο 650?. Αιδώς Αργείοι, κύριοι-ιες με …τέως βαθιές ψυχές.
 29. @ Μούγκα στη στρούγκα της ΡΤ και λοιπών πλουραλιστικών (τρομάρα μας) καναλιών, για το Κρανίδι που μπήκε σε καραντίνα. Απλά είπαν πως ο δήμος προχωρά στην απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το πρωί μέχρι 8 το βράδυ.
 30. @ Ο αξιότιμος κυρ Χαρδαλιάς που το παίζει στρατόκαυλος, κάθε μέρα κυκλοφορεί και με άλλο μπουφάν της Πολιτικής Προστασίας. Η τελευταία μάλλον ντύνει, στολίζει και νοικοκυρεύει. Κάτι σαν Πειραϊκή Πατραϊκή.
 31. @ Ο κυριος αυτός που θέλει να δείχνει επιτελάρχης πανικού, έχει κάνει τα ελικόπτερα του Στρατού ταξί για τις μετακινήσεις του. Το παν είναι η επικοινωνία. Ο Κούλης πάει για εκλογές και ο Χαλιάλιας θέλει να δείξει άριστος και επιτελικός υποψήφιος.
 32. @ Γιατί όμως καραντίνα στο Κρανίδι? Γιατί η κυβέρνηση και ειδικότερα ο κ. Μηταράκης αρνήθηκαν να ασχοληθούν με του πρόσφυγες, απέφυγαν να πάρουν μέτρα για να μην κατηγορηθούν από τους ψηφοφόρους τους.

 33. @ Όμως το πρόβλημα εμφανίστηκε στην δομή προσφύγων στο Κρανίδι, κάπου που κανείς δεν υπολόγισε. Η κυβέρνηση έχει δείξει εγκληματική αδιαφορία για τις δομές προσφύγων –μεταναστών, ιδίως στα νησιά.
 34. @ Και αυτό αρχίζει και φαίνεται με κίνδυνο και για τις τοπικές κοινωνίες. Μια γυναίκα πέθανε στην Χίο, κρούσματα εμφανίστηκαν στην Μαλακάσα και στη Ριτσώνα. Αλλά και πάλι δεν ίδρωσε το αυτί του αρμοδίου υπουργού κ. Μηταράκη.
 35. @ Τώρα στο Κρανίδι που είναι μια μικρή κωμόπολη της Αργολίδας (κοντά σε τουριστικές περιοχές μάλιστα) τρέχουν ο κ. Μηταράκης, ο κ. Χαρδαλιάς και άλλοι αρμόδιοι. Και τη «νύφη» πληρώνει η τοπική κοινωνία που μπαίνει σε καραντίνα.
 36. @ Δεν χρειάζεται να έχετε φαντασία για ποιο είναι το πρόβλημα στα νησιά, με χιλιάδες ανθρώπους σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, που διαβιούν στην ύπαιθρο. Γιατί ο κ. Μηταράκης δεν θέλει την αποσυμφόρηση.
 37. @ Μου το είπε αστυνομικός στα Σέρρες: «Όταν φτάσαμε στις Καστανιές στον Έβρο, και εμείς από τις Σέρρες είμασταν από τους πρώτους, βρήκαμε μόνο λίγους αστυνομικούς εκεί να είναι απέναντι σε χιλιάδες μετανάστες…»

 38. @ Τον ρωτήσαμε αν είχε ενημερώσει η ΕΥΠ την Αστυνομία, στον Έβρο, για επικείμενη «επίθεση» μεταναστών και μας είπε: «Κανείς δεν τους ενημέρωσε. Απλά μας ειδοποίησαν από το εκεί αστυνομικό τμήμα να πάμε κατεπειγόντως εκεί. Και αυτοί ήταν αιφνιδιασμένοι»
 39. @ Χθές διαβάσαμε στο σάϊτ του Στέλιου Κούλογλου πως και άλλα νεότερα στοιχεία δείχνουν ότι η ΕΥΠ πιάστηκε στον ύπνο πριν από 1,5 μήνα όταν οι Τούρκοι προσπάθησαν να σπρώξουν μετανάστες να περάσουν τα ελληνικά σύνορα.
 40. @ Στις 6 Μαρτίου, οι ελληνικές αρχές δεν γνώριζαν το παραμικρό και μόλις μια μικρή ομάδα από την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας με αστυνομικούς που ήταν σε υπηρεσία, βρέθηκε στο σημείο διέλευσης και «κράτησε» κλειστά τα σύνορα.
 41. @ Τώρα ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Παναγιώτης Χαρέλας, με ανάρτησή του, επιβεβαιώνει με κάθε λεπτομέρεια όλα τα ανωτέρω.
 42. @ Τον σεκιουριτά Κοντολέοντα γιατί τον προσέλαβε ο Κούλης? Του το χρωστούσε επειδή άφησε τον Όσβαλντ να σπάσει το «βραχιολάκι» και να την κάνει από την Ελλάδα?
 43. @ Μια και ο λόγος για σύνορα, η συζήτηση  για το υγειονομικό διαβατήριο, που πρέπει να έχουν όσοι θέλουν να ταξιδέψουν σε άλλη χώρα, που έχει ξεκινήσει στην Ευρώπη, είναι ένας ακόμη κίνδυνος.
 44. @ Η συζήτηση, όπως λένε, έχει ξεκινήσει σε μια προσπάθεια να διασωθεί ο τουρισμός. Στο όνομα του τουρισμού όμως υπάρχει ο κίνδυνος να καθιερωθεί κάτι, το οποίο σημαίνει δημοσιοποίηση προσωπικών ιατρικών δεδομένων.

 45. @ Όχι πως εξαρτάται μόνο από την Ελλάδα, όμως η αγωνία για να σωθεί φέτος  κάτι για τον ελληνικό τουρισμό, δεν σημαίνει ότι πρέπει ν ανοίξουμε την πόρτα για ένα σκοτεινό μέλλον.
 46. @ Το έχει όμως η Δεξιά να της αρέσουν τα σκοτεινά. Γι αυτό και εξέλεξε αρχηγό για δεύτερη φορά έναν εκ της γνωστής οικογένειας Μητσοτάκηδων των μπαταχτσήδων, με την ερεβώδη πολιτική πορεία.
 47. @ Φίλος της οικογενείας και ο Στουρνάρας ο κυβιστής!!! Από τους Financial Times  μαθαίνουμε ότι ο σημιτικός μπανκέρο είναι υπερ της δημιουργίας μιας «κακής τράπεζας»!!!
 48. @ Μιας Τράπεζας ως Bad Βank  που θα απορροφήσει τα κόκκινα δάνεια για να σωθούν οι άλλες Τράπεζες. Επι Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ο εν λόγω κυριος Στουρνά ήταν ενάντια σε δημιουργία μιας Bad Βank.

 49. @ Μήπως η εν λόγω «κακή Τράπεζα» θα είναι μόνο για να απορροφήσει τα «κόκκινα» δάνεια από τα κόμματα και από τους πολιτικούς φίλους και σπόνσορες??

–       Πατερούλη Στάλιν τι σημαίνει Δεξιά?

–       Παιδί μου σημαίνει …τον κακό μας τον καιρό 

πηγή: https://www.anexartitos.gr/49-mikra-kai-kaka-stin-epochi-toy-skoil-elikikoy#comment-396

Tags:

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.