Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Σέρρες: Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του Στέφανου Μπιντανάκη

Μαχητής της ζωής υπήρξε ο Στέφανος Μπιντανάκης - Κηδεύτηκε σήμερα στη γενέτειρα του, το Βαλτερό Σερρών...

Σε κλίμα συγκίνησης, κηδεύτηκε σήμερα στο κοιμητήριο του Βαλτερού ο Στέφανος Μπιντανάκης.

Ο εκλιπών έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών  το πρωί της Δευτέρας 6  Απριλίου.

Έδωσε μία άνιση μάχη το τελευταίο διάστημα.

Μαχητής της ζωής ο Στέφανος Μπιντανάκης, οικογενειάρχης,  αγωνίστηκε στο στίβο του ελεύθερου επαγγέλματος .

Διατήρησε για πολλά χρόνια  στεγνοκαθαριστήριο στην πόλη των Σερρών    ενώ παράλληλα ασχολήθηκε με την αθλητικογραφία. Υπήρξε συνεργάτης αθλητικών εφημερίδων  και του τηλεοπτικού σταθμού  TVS( συνεργάτης αθλητικών εκπομπών).

Το τελευταίο του επαγγελματικό λιμάνι ήταν ο Πανσερρραϊκός.

Όντας ποδοσφαιρόφιλος, υπηρέτησε με πάθος την ομάδα από τη θέση του φροντιστή των αποδυτηρίων από την εποχή που μεγαλομέτοχος ήταν Σπύρος Κούτλας (1996) εως την συνταξιοδότηση του.

Ήταν εργατικός, χαμηλών τόνων και  άνθρωπος της παρέας. Τιμούσε πολύ τη συγγένεια, επεδίωκε την ανθρώπινη επικοινωνία και αγαπούσε πολύ  τη γενέθλια γη.

Μετά την συνταξιοδότηση του μετακόμισε  στη γενέτειρα του,  το Βαλτερό Σερρών , προχώρησε σε ανακαίνιση του πατρικού του σπιτιού θέλοντας να απολαύσει την ηρεμία που προσφέρει  στον άνθρωπο η ζωή στην ύπαιθρο.

Αδιάλειπτο και   έμπρακτο ήταν το  ενδιαφέρον του για την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού του, τον Μέγα Αλέξανδρο Βαλτερού  στις εκδηλώσεις του οποίου φρόντισε  να συμμετέχει.

 Ο Στέφανος Μπιντακάκης δημιούργησε οικογένεια με την Στρατούλα Κράλη με την οποία απέκτησε δυο παιδιά, την Φωτεινή και τον Αρη. Είδε τη συνέχεια της ζωής από τα  τέσσερα εγγόνια που του χάρισαν.

Με την ευκαιρία του σημειώματος μεταφέρουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του. Να είναι γεροί να τον θυμούνται.

Πηγή: sertharros.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.