Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Σέρρες: Η 25η Μαρτίου στη Μητρόπολη Σιδηροκάστρου (ΦΩΤΟ)

Στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου τέλεσε την Θεία Λειτουργία ο Σεβ. Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ . Μακάριος ανήμερα της 25ης Μαρτίου, κεκλεισμένων των θυρών με ελάχιστο αριθμό κληρικών...

Η Θεία Λειτουργία μεταδόθηκε από τον τοπικό Ραδιοφωνικό Σταθμό- Ράδιο Σιντική και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δόθηκε έστω και με αυτούς τους τρόπους η δυνατότητα στους χριστιανούς να παρακολουθήσουν την πανηγυρική Θεία Λειτουργία αλλά και την Δοξολογία που τελέστηκε στο τέλος για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο Σεβ. κ. Μακάριος απηύθυνε λόγους και μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας και ευχήθηκε ο Άγιος Θεός με τις μεσιτείες της Υπεραγίας Θεοτόκου να μας λυτρώσει από την δοκιμασία αυτή.

Ευχήθηκε επίσης για τους Επιστήμονες για τους Γιατρούς και τους Νοσηλευτές που δίνουν την δική τους μάχη όλον αυτόν τον καιρό αλλά και για τον Ελληνικό Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας που ο καθένας στον τομέα του έχει ταχθεί να φυλάει Θερμοπύλες.

Τέλος μαζί με τους Ιερείς και τους Διακόνους έψαλε τον Εθνικό Ύμνο.

Ακολούθως μετέβη στο Ηρώο της πόλεως που βρίσκεται παραπλεύρως του Ναού όπου τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση και κατέθεσε στεφάνι στους Ήρωες που έδωσαν την ζωή τους για Του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία.

Πηγή: Romfea.gr

sidirokasrou 8

sidirokasrou 8

sidirokasrou 8

sidirokasrou 8

sidirokasrou 8

sidirokasrou 8

sidirokasrou 8

sidirokasrou 8

sidirokasrou 8

sidirokasrou 8

sidirokasrou 8

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.