Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ: Επέστρεψε νικητής ο Παναγιώτης - Ραφαήλ και Μένει Σπίτι!

Της Ελένης Λαζάρου Τέσσερις μήνες και 8 μέρες μετά το ταξίδι της ελπίδας για την Βοστώνη όπου υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία για τη Νωτιαία Μυική Ατροφία από την οποία πάσχει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ που συγκίνησε το πανελλήνιο με την περιπέτεια της υγείας του επέστρεψε νικητής.
Ο αξιαγάπητος μικρούλης μαζί με την μητέρα και τον πατέρα του δεν επέστρεψαν με συμβατική πτήση αλλά με ασθενοφόρο-αεροπλάνο για αυτό και όπως προβλέπει το σχετικό πρωτόκολλο υποβλήθηκαν σε τεστ για τον κοροναϊό το οποίο βγήκε αρνητικό καθώς όλο αυτό το διάστημα οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ είχαν φροντίσει να μπουν από μόνοι τους σε καραντίνα στην Βοστώνη επειδή ο μικρός Παναγιώτης ανήκει στις ευπαθείς ομάδες. Μάλιστα μέσα από την σελίδα “Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ” με ένα συγκινητικό μήνυμα που φαινόταν να υπογράφει ο ίδιος ο Παναγιώτης Ραφαήλ καλούσαν όλους τους πολίτες να μένουν σπίτι για να προστατεύσουν όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D219256186118890%26id%3D112576106786899&width=500

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.