Κοινωνια

Σέρρες: Καταγγελία Διοικητικού Προσωπικού Πανεπιστημιούπολης Σερρών

Μετά την έκδοση του ΦΕΚ 106/14-2-2020 τεύχος ΥΟΔΔ, οι Διοικητικοί Υπάλληλοι της Πανεπιστημιούπολης Σερρών, εκφράζουμε

την απορία και την αγανάκτησή μας, για την παντελή έλλειψη εκπροσώπησης της Πανεπιστημιούπολης Σερρών, στη νέα Διοικούσα Επιτροπή του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Με έκτακτη Γενική Συνέλευση εκφράζουμε σύσσωμα τη δυσφορία και την αντίθεση μας  για τον  τρόπο καθορισμού της νέας διοίκησης και καταθέτουμε  την αγωνία μας για την απομόνωση και υποβάθμιση όλης της Πανεπιστημιούπολης Σερρών, της πόλης και του Νομού μας.

Καλούμε να συμπορευτούν στον αγώνα μας:

Τους Συμπολίτες μας, τους Κοινοβουλευτικούς μας Εκπρόσωπους, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους Αντιπρόσωπους μας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού (Αντιπεριφερειάρχης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι), Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Οικονομικό Επιμελητήριο, Επαγγελματικές οργανώσεις, ώστε ο Νομός Σερρών και η Πανεπιστημιούπολη να παραμείνει κέντρο ανάπτυξης.

Δε θα δεχτούμε τη βαθμιαία εξαφάνιση της Πανεπιστημιούπολης Σερρών που αποτέλεσε κοιτίδα διάδοσης γνώσεων και πολιτισμού και συμμετείχε στη διαμόρφωση της κουλτούρας και της οικονομικής δραστηριότητας της πόλης.

                                                                                               

Ο Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.