Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Έκκληση βοήθειας για να σωθεί ο 2 ετών, Μιχάλης Πυροβολάκης

Το μικρό Χανιωτόπουλο που πάσχει από μια πολύ σπάνια ασθένεια έκλεισε τα δύο του χρόνια, όχι όμως με χαρά και υγεία, όπως θα πρεπε να είναι όλα τα παιδάκια…

Έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν προκειμένου ο μικρός Μιχάλης, που πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, να κάνει την απαραίτητη θεραπεία, κάνουν οι γονείς του.
Η θεραπεία στοιχίζει περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια- έχει συγκεντρωθεί το ποσό του 1 εκατ. ευρώ – και η οικογένεια κάνει μαραθώνιο για να συγκεντρώσει τα υπόλοιπα όσο πιο άμεσα γίνεται.
Ο μικρός Μιχάλης Πυροβολάκης, που μένει στον Καναδά αλλά απο τον πατέρα του κατάγεται απο τα Χανιά και συγκεκριμένα απο το Σέλινο, είναι 2 χρονών και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, την SPG50.
Τα συμπτώματα είναι έντονα: σταδιακά το παιδί θα αρχίσει να παραλύει, θα χάσει την όραση και την ακοή του και εντέλει ο εγκέφαλος θα σταματήσει να λειτουργεί, προκαλώντας εγκεφαλική παράλυση.


Ο Μιχάλης Πυροβολάκης με τον πατέρα και την μητέρα του
Η μόνη λύση είναι να κάνει μια γονιδιακή θεραπεία στην οποία θα προστεθεί αυτή η μία πρωτεΐνη που λείπει από τον οργανισμό του και προκαλεί όλα αυτά τα προβλήματα.
Όποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να επισκεφτεί τις σελίδες που έχει δημιουργήσει η οικογένειά του: www.gofundme.com και www.easydonate.com.

 


Εχει δημιουργηθεί και σελίδα στο Facebook για όποιον θέλει να μπει και να ενημερώνεται για τις δράσεις που οργανώνονται για το μικρό Μιχάλη Πυροβολάκη.
Στην εκστρατεία βοηθά και το Ελληνικό προξενείο δημιουργώντας ειδικό βίντεο.

Πηγή: logospellas.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.