Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών του Τ.Δ. Ναρκωτικών Σερρών: Κατάσχεσαν «βαρύ φορτίο» ναρκωτικών!

Μία ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών,

οι οποίοι, στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, έδρασαν και στη Θεσσαλονίκη και φέρονται να κατάσχεσαν περισσότερα από 7,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και περίπου 1 κιλό κατεργασμένης!

Τα “λαγωνικά” της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, αξιοποιώντας κατάλληλα τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, κατάφεραν να συλλάβουν έναν 45χρονο, στην κατοχή του, οποίου φέρεται να βρέθηκε μικροποσότητα ινδικής κάνναβης.

Οι συντονισμένες τους, όμως, ενέργειές είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη ενός ακόμη 45χρονου, ο οποίος φέρεται να είχε προμηθεύσει τα ναρκωτικά στον πρώτο συλληφθέντα.

Στην κατοχή του δεύτερου συλληφθέντος βρέθηκαν χρήματα, που φέρονται να προέρχονται από εμπορία ναρκωτικών, ενώ σε έρευνα που έγινε στην οικία του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρονται να βρέθηκαν συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, η ποσότητα της οποίας ξεπερνά τα 7,5 κιλά.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, όμως, είναι ότι φέρονται να βρέθηκαν και δύο συσκευασίες κατεργασμένης κάνναβης, γνωστή ως “σοκολάτα”.

Η ποσότητα που βρέθηκε ξεπερνά τα 850 γραμμάρια, κάτι που σημαίνει ότι χρειάστηκαν για την παραγωγή της περίπου 5 κιλά ινδικής κάνναβης!

Επίσης, κατασχέθηκαν χρήματα, ηλεκτρονική ζυγαριά και κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για διεθνές κύκλωμα που θα διοχέτευε τα ναρκωτικά σε Νόμους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή: DiktyoTV.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.