Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σερρών στη Λάρισα για την 30η τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ (ΦΩΤΟ)

Η ΔΕΥΑ Σερρών, εκπροσωπούμενη απ' τον Πρόεδρό της, Αλέξανδρο Χαλκιόπουλο συμμετέχει στην 30η τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ), η οποία φέτος πραγματοποιείται στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στη Λάρισα, στο κτήριο της ΔΕΥΑΛ...

Στην αντιπροσωπεία της ΔΕΥΑ Σερρών, συμμετέχουν, εκτός του Προέδρου, τα μέλη του Δ.Σ., Γάτσιος Αθανάσιος και Γιώργος Παπαδόπουλος (εκπρόσωπος εργαζομένων), καθώς και τα έμπειρα υπηρεσιακά στελέχη της επιχείρησης, ο κ. Γενικός Διευθυντής, Δρ. Σαφαρίκας Νικόλαος, και ο κ. Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών, Σπύρου Στυλιανός.

Στη φετινή συνέλευση, που διοργανώνει η ΔΕΥΑ Λάρισας, μια απ' τις μεγαλύτερες ΔΕΥΑ της χώρας μας, θα διεξαχθούν την 17η Δεκεμβρίου οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. της ΕΔΕΥΑ.

Συμμετέχει και φέτος πλήθος εκπροσώπων (αιρετών και υπηρεσιακών) από 127 ΔΕΥΑ της χώρας και θα συζητηθούν σημαντικά θέματα, όπως η τιμολογιακή πολιτική, η εξοικονόμηση ενέργειας στη παραγωγή και μεταφορά νερού, η διαχείριση των υδατικών πόρων και οι χρηματοδοτήσεις έργων διαχείρισης νερού και επεξεργασίας λυμάτων.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.