Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

ΟΕΒΕΣ Σερρών: Σειρά επαφών για κοινούς αγώνες - Συνάντηση με τον Πρόεδρο Αττικής (ΦΩΤΟ)

Πολύωρη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Εστιατόρων Αττικής κ. Γιάννη Δαβερώνη είχε το απόγευμα της Δευτέρας, 18/11/2019, ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων Ν. Σερρών και πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Σ κ. Σωτήριος Κοτσαμπάς...

Οι δύο άντρες, έχοντας ως κοινό γνώρισμα την έντονη συνδικαλιστική τους πορεία επί σειρά ετών στον κλάδο καλούνται ,τώρα, από θέση ευθύνης να αντιμετωπίσουν τα κοινά και τεράστια προβλήματα που μαστίζουν τους επαγγελματίες  των  καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι άριστες σχέσεις του προέδρου της Ένωσης Εστιατόρων Αττικής και του πρόεδρου της Ένωσης Εστιατόρων Σερρών αποτελούν σημείο αναφοράς  για την έναρξη των κοινών αγώνων της αντιμετώπισης των προβλημάτων που ταλανίζουν τους επαγγελματίες του κλάδου.

Ο δύο πρόεδροι κατά την συνάντηση τους αντάλλαξαν απόψεις για κοινές δράσεις πάνω στα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο όπως ο αντικαπνιστικός νόμος , η μείωση Φ.Π.Α στο 13% ,το ασφαλιστικό, το εργόσημο στον κλάδο της εστίασης, οι οικονομικοί πόροι των σωματείων, τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα, το ωράριο μουσικής κ.α

Ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων κ. Σωτήριος Κοτσαμπάς αναμένεται την Τρίτη,  19/11/2019, το βράδυ να έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Εστιατόρων Πάτρας κ. Σπύρο Στεργίου, ενώ την Τετάρτη, 20/11/2019, θα μεταβεί στα Ιωάννινα όπου θα συναντήσει τον πρόεδρο της Ένωσης Ιωαννίνων κ. Χρήστο Τάτση.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.