Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Σέρρες: Το διατηρητέο της Βασιλέως Βασιλείου ανακαινίσθηκε και άλλαξε όψη (ΦΩΤΟ)

Θα γίνει σύντομα κατάστημα αθλητικών ειδών...

Του Δημητρίου Γ. Νάτσιου

Στη τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες εξωραϊσμού του κτιρίου (διατηρητέου) που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Β. Βασιλείου και Παναγή Τσαλδάρη. Η παλαιά αντιαισθητική  εξωτερική εικόνα έχει αντικατασταθεί από μία  καλαίσθητη πρόσοψη που  προσελκύει θετικά το μάτι  του διερχόμενου και του επισκέπτη της πόλης, ενώ στο εσωτερικό μέρος τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου το κτήριο να χρησιμοποιηθεί  άμεσα για επαγγελματική στέγη.

Οι αδελφές Κηπουρού (Σερραίες στην καταγωγή και ιδιοκτήτριες του διατηρητέου) ανέλαβαν στη πρωτοβουλία της εκ βάθρων ανακαίνισης του επί χρόνια εγκαταλελειμμένου κτιρίου, το οποίο στο μακρινό παρελθόν υπήρξε Ιδιωτική Κλινική και γραφείο του ΠΑΣΟΚ Δυτικής πόλης.

Το «Σ.Θ.» έχει την πληροφορία ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν με ταχείς ρυθμούς αφού το κτήριο θα φιλοξενήσει αλυσίδα καταστήματος αθλητικών ειδών που θα διευθύνει Κιλκισιώτης επιχειρηματίας.

Το κτήριο ανακαινίστηκε εξωτερικά μέσω προγράμματος, ενώ στο εσωτερικό μέρος το κόστος θα βαρύνει τις ιδιοκτήτριες οι οποίες θα προχωρήσουν σε σύναψη συμφωνίας με τους επιχειρηματίες – ιδιοκτήτες της αλυσίδας των αθλητικών ειδών.

Σε κάθε περίπτωση  πρόκειται για θετική εξέλιξη, η οποία αφαιρεί την πολύ άσχημη εικόνα που δέσποζε στην δυτική είσοδο για το κέντρο της πόλης.

Πηγή: sertharros.gr


Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.