Κοινωνια

Σέρρες: Τέλος εποχής για δημοφιλές site!

Η συγκινητική ανακοίνωση που κλείνει ένα κεφάλαιο 15 ετών!
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΟΥ SERRESGOAL ΕΚΛΕΙΣΕ … ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!
Ολοκληρώθηκε κι ο Σεπτέμβρης και το Σερραϊκό ποδόσφαιρο μπήκε για τα καλά στην αγωνιστική περίοδο 2019-20, καθώς Πρωταθλήματα και Κύπελλο της ΕΠΣ Σερρών, αλλά και η Γ’ Εθνική μετρούν τις πρώτες πολύ ενδιαφέρουσες αγωνιστικές και η συνέχεια προβλέπεται συναρπαστική. 
Όμως ο μήνας Σεπτέμβρης για το Serresgoal.gr ήταν μήνας πολύ δύσκολος. Πολύ δύσκολος γιατί μετά από 15 χρόνια στο προσκήνιο, το Serresgoal.gr περνάει πλέον στην ιστορία…
Το Serresgoal.gr έγραψε ιστορία αυτά τα χρόνια, ανοίγοντας δρόμους, άγνωστους σε πολλούς, αφού το internet πριν το 2010 όχι μόνον δεν ήταν γνωστό στο ευρύ κοινό, αλλά και οι τότε συνδέσεις γίνονταν με απλές τηλεφωνικές γραμμές.
Έβαλε τον πήχυ ψηλά έχοντας έναν και μοναδικό στόχο. 
Να προβάλλει τον Σερραίο ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και συνολικά το Σερραϊκό ποδόσφαιρο αλλά και τον Σερραίο αθλητή γενικότερα. 
Αν το πέτυχε ή όχι το αποδείξατε όλοι εσείς που το αγκαλιάσατε και το είχατε στην πρώτη θέση της προτίμησής σας για την αθλητική ενημέρωσή σας.
Το δείχνει και το alexa.com*, αφού μέχρι σήμερα παραμένει η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα των Σερρών, μπροστά ακόμη και από τις περισσότερες σελίδες ποικίλης ύλης των Σερρών.
Όπως όμως όλα τα πράγματα στην ζωή μας κάνoυν τον κύκλο τους, έτσι και το Serresgoal.gr έκλεισε τον κύκλο του!!!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. 
Σ' εμένα προσωπικά και την ιστοσελίδα.
Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο και σε όσους ασχολούνται μ’ αυτό. 
 
*Το alexa.com  είναι ένας μηχανισμός κατάταξης των site σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.