Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Σέρρες: Ψυχικά ασθενής αναστάτωσε κομμωτήριο στις Σέρρες

Συνελήφθη από άνδρες της Α.Δ. στην οδό Μ. Αλεξάνδρου...
Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου.

Σερραίος που ζει στη Σουηδία και ήρθε στη γενέτειρά του για μικρό διάστημα αναστάτωσε κομμωτήριο επι της οδού Δ. Σπυρίδη και χρειάστηκε η παρέμβαση των ανδρών της αστυνομίας οι οποίοι και τον συνέλαβαν επι της οδού Μ. Αλεξάνδρου λίγη ώρα αργότερα.

Ο άρτι αφιχθείς από τη Σκανδιναβική χώρα ώρα εκτός ωραρίου αγοράς επισκέφθηκε το κομμωτήριο ζητώντας από την ιδιοκτήτρια του να του προσφέρει υπηρεσίες περιποίησης της κόμης του. Η κομμώτρια εξυπηρετούσε πελάτισσες, συγγενικά της όσον επί το πλείστον πρόσωπα, γιατί θα παντρευόταν η αδελφή της. Εξήγησε στον πελάτη ευγενικά ότι λόγω φόρτου εργασίας αδυνατεί να τον εξυπηρετήσει. Τότε ο 50χρονος γεροδεμένος άνδρας σαν μαινόμενος ταύρος άρχισε να χειροδικεί σε βάρος της κομμώτριας και όλων όσων βρισκόταν μέσα στο κομμωτήριο.

Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία η οποία έσπευσε αμέσως στο χώρο του συμβάντος και τον συνέλαβε, λίγη ώρα αργότερα, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο ίδιος δικαιολόγησε τη στάση του λέγοντας ότι η κομμώτρια αρνήθηκε να τον κουρέψει. Ακολούθως έγιναν μηνύσεις από τους εμπλεκόμενους στον άνδρα που χειροδίκησε εναντίον γυναικών εντός του κομμωτηρίου. Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Σερρών, αφού έγινε γνωστό ότι αντιμετωπίζει προβλήματα τέτοιας φύσης.

Δ.Ν.

Πηγή: sertharros.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.