Κοινωνια

Σέρρες: Αυτός είναι ο γάμος του… «μαλλιοτραβήγματος» με τους εφοριακούς (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Όπως κατήγγειλαν οι ελεγκτές, δέχθηκαν επίθεση από τον ιδιοκτήτη του πολυχώρου, ο οποίος φρόντισε να εξαγριώσει τον κόσμο, που περίμενε τον γαμπρό και τη νύφη.

«Μόνο γάμο δεν ευχαριστηθήκαμε» λέει ο γαμπρός και διευκρινίζει:

 «Συνεχίσαμε λίγοι και καλοί. Γιατί ο κόσμος έφευγε χωρίς να μας χαιρετήσει, ούτε εμείς σα ζευγάρι βγήκαμε να χαιρετίσουμε τον κόσμο. Ο γάμος χάλασε, η αλήθεια είναι αυτή«.

Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε 14 μήνες ποινή φυλάκισης με αναστολή για τον επιχειρηματία, για την κατηγορία της «μη συνεργασίας». Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν αρνήθηκε τον έλεγχο.

Λέει ότι η ένταση ξεκίνησε όταν ζήτησε λίγα λεπτά χρόνο από τους ελεγκτές, για να ενημερώσει τους καλεσμένους ότι το γλέντι πρέπει να διακοπεί για λίγο…

«Το μισό λεπτό (που χρειάστηκε) να πάω να κάνω την ανακοίνωση και να γυρίσω μέσα σε 100 δευτερόλεπτα, πόσο συνεργάσιμος  δε μπορώ να είμαι… Δε μπορώ να το καταλάβω ακόμα»!

Επενέβησαν οι συγγενείς του ζευγαριού και η ένταση κορυφώθηκε… Μάλιστα, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο ίδιος προσπάθησε να προστατεύσει τους ελεγκτές από τα χέρια των συγγενών.

Πηγή: Alpha

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.