Κοινωνια

Σέρρες: Έκλεψαν αυτοκίνητο & τσιγάρα, τράκαραν και τραυμάτισαν μία γυναίκα (ΦΩΤΟ)

Έπεσαν με κλεμμένο αυτοκίνητο γεμάτο κλεμμένα πακέτα τσιγάρα πάνω σε άλλο Ι.Χ. στέλνοντας την οδηγό του στο Νοσοκομείο...

 

Μπορεί να θυμίζει σενάριο από κινηματογραφική ταινία, ωστόσο συνέβη και μάλιστα στις Σέρρες.

Ήταν λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα οταν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν άγνωστοι τράκαρε με άλλο Ι.Χ. στη διασταύρωση Νεοχωρίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Μάλιστα χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία των Σερρών και να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο των Σερρών.

Όταν η τροχαία έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε ότι οι επιβαίνοντες στο πρώτο Ι.Χ. είχαν εξαφανιστεί. Κατά τον έλεγχο που διενήργησαν στο όχημα, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε στοίβες κλεμμένων τσιγάρων, τα οποία ήταν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, που είχε μετατραπεί από τη σύγκρουση σε μία άμορφη μάζα.

Τελικά, η αστυνομία διαπίστωσε ότι τα τσιγάρα που βρέθηκαν προέρχονται από κλοπή σε περίπτερο της Ελευθερούπολης, όπου όπως φαίνεται είχαν χτυπήσει νωρίτερα οι δράστες. Όσο για το αυτοκίνητο, αποδείχθηκε ότι και αυτό είχε κλαπεί από τις Σέρρες.

Πηγή: DiktyoTV.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.