Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Σέρρες: Νέοι του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη πνευματικού, εκπαιδευτικού και ψυχοφελούς χαρακτήρα στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης πραγμα­τοποιεί και εφέτος ομάδα 30 νέων, από την Ιερά Μητρό­πολη Ναζαρέτ του ελληνορ­θοδόξου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, με την ευλογία του Μακ. Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου και κατόπιν σχετικού αιτήματος του οικείου Ποιμενάρχου τους, Σεβ. Μητρο­πολίτου Ναζαρέτ κ. Κυριακού, προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγο...

Οι μαθητές από της παρελθούσης Τρίτης φιλοξενούνται από την Ιερά Μητρόπολη Σερρών και Νιγρίτης εως και της 20ης Αυγούστου.

Στο χρονικό αυτό διάστημα επισκέ­πτονται προσκυνήματα της περιοχής, ιερούς ναούς και μονές, την πόλη των Σερρών, καθώς και άλλα πολιτιστικά αξιοθέατα και προορι­σμούς του Νομού.

Χθες, Σάββατο 17 Αυγούστου 2019, συναντήθηκαν με τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Θεολόγο, στο Επισκοπείο Σερρών.

Ο Σεβασμιώτατος τους υπεδέχθη με χαρά και τους ευχήθηκε ευλογημένη και ψυχωφελή την διαμονή τους στις Σέρρες, αναφερθείς στους εγκαρδίους από ετών πολλών πνευματικούς δεσμούς που τον συνδέουν με τον Σεβ. Ποιμενάρχη τους, Μητροπολίτη Ναζαρέτ κ. Κυριακό, καθώς και με όλη την αγιοταφική αδελφότητα, η οποία υπό την πεπνυμένη και σοφή οιακοστροφία του Μακ. Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ. Θεοφίλου επιτελεί το σπουδαίο και άγιο έργο της στην Αγία Γη, ως φύλαξ των ιερών προσκυνημάτων και φρυκτωρός του οικουμενικού ελληνοχριστιανικού πνεύματος και πολιτισμού.

Πηγή: Romfea.gr

episkepsi neon 6

episkepsi neon 1

episkepsi neon 1

episkepsi neon 1

episkepsi neon 1

episkepsi neon 1

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.