Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Σέρρες: Συγκίνηση στο Βαλτερό για τον πρόωρο χαμό της Πασχαλίας Νάτσιου

Συγκινητικός ο επικήδειος λόγος του πατρός Διονυσίου...
Συγκίνηση το πρωί του Σαββάτου 6 Ιουλίου στο Βαλτερό Σερρών για τον πρόωρο χαμό της 46χρονης Πασχαλίας Νάτσιου του Βασίλη και της Σοφίας.

Η εκλιπούσα «έφυγε» από τη ζωή ύστερα από πολύχρονη μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο. Η Πασχαλία Νάτσιου υπήρξε μία δυναμική γυναίκα που διακρινόταν για την ευγένεια της ψυχής τους. Εργατική, δοτική, άξια παντρεύτηκε το 1989 και ζούσε με τον συνοδοιπόρο της ζωής Χρήστο Μπρούσα στη Γερμανία. Μαζί δημιούργησαν μία πολυμελή και αγαπημένη οικογένεια με τέσσερα παιδιά. Τον Ηλία, τον Βασίλη, τον Παναγιώτη και τη Σοφία.

Συγκινητικός ήταν ο επικήδειος λόγος του πατρός Διονυσίου αρχιμανδρίτη Σιδηροκάστρου στην εκκλησία Αγίας Τριάδας Βαλτερού όπου και εψάλη η εξόδιος ακολουθία. Μίλησε για την πίστη της Πασχαλίας Νάτσιου, το πόσο θρησκευόμενο άτομο ήταν και την πλούσια κληρονομιά που αφήνει στην οικογένεια της.

Εκτός από τους κατοίκους του Βαλτερού, την Πασχαλία Νάτσιου στην τελευταία της κατοικία ακολούθησε πολύς κόσμος από την Νικήσιανη Καβάλας γενέτειρα του συζύγου της, αλλά και το Βαμβακόφυτο Σερρών χωριό που έλκει την καταγωγή της η μητέρα της εκλιπούσας.

Ο υπογράφων αισθάνεται τη ανάγκη να συλλυπηθεί την οικογένεια της Πασχαλίας Νάτσιου. Να είναι γεροί να την θυμούνται. Η συνέχεια της είναι τα παιδιά της τα οποία ανέθρεψε με τις αρχές της παλαιάς Ελληνικής οικογένειας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει.

Δ.Ν.

Πηγή: sertharros.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.