Κοινωνια

Σέρρες: Ο Σιδηροκάστρου Μακάριος ανακοίνωσε το πρόγραμμά του μέχρι και τις 26 Μαΐου

Από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου γίνεται γνωστό ότι...

για την εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος θα τελέσει τον πανηγυρικό εσπερινό το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου στην εορτάζουσα ενορία της Λειβαδιάς στις 6:30 και στην ενορία του Ακριτοχωρίου στις 7:30. Ανήμερα της εορτής, ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καστανούσας.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Ζώνης Σιδηροκάστρου για την εορτή της Μεσοπεντηκοστής, η οποία τιμάται ιδιαιτέρως από τον σύλλογο Ευελπίδων Μελενίκου και και την αδελφότητα «ΑΡΜΟΝΙΑ».

Το Σάββατο 25 Μαΐου στις 7:00 το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηρακλείας, όπου θα τελέσει την κουρά σε μοναχό του νέου Κλεόνικου Τσίνη στο τέλος του εσπερινού.

Στις 26 Μαΐου, Κυριακή της Σαμαρείτιδος, ο Σεβασμιώτατος θα παραστεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της θεοτόκου Μεγαλοχωρίου, όπου θα προστεί της Θείας Λειτουργίας, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τελέσει την χειροτονία σε διάκονο του νέου Κλεόνικου Τσίνη.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

{source} {/source}

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C