Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Σέρρες: Λεηλάτησαν τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Σιδηροκάστρου- Στόχος τα καλώδια χαλκού (VIDEO)

Συνεχίζεται η «μάστιγα» με τις κλοπές χαλκού στο νομό Σερρών...

Το τελευταίο περιστατικό έλαβε χώρα στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Σιδηροκάστρου, με τον Μητροπολίτη κ.κ. Μακάριο, να εμφανίζεται συγκλονισμένος και να δηλώνει χαρακτηριστικά πως «κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό».

 

Μιλώντας στο δημοσιογράφο Δημήτρη Κώττα και στην εκπομπή «Κάθε Μέρα Καλημέρα», στο Ράδιο Σιντική στους 92.1, ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου τόνισε πως οι κλοπές στην περιοχή είναι πάμπολλες και το φαινόμενο είναι καθημερινό και εξέφρασε τη λύπη του, υπογραμμίζοντας πως «είμαστε τόσο πολύ εκτεθειμένοι».

Συγκεκριμένα, χθες διαπιστώθηκε ότι στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης που είναι λίγο έξω από το Σιδηρόκαστρο, έγινε μεγάλη ζημιά.

Έκοψαν τα καλώδια της μεγάλης ισχύος που τροφοδοτούν με ρεύμα τις κατασκηνώσεις από την κολώνα της ΔΕΗ μέχρι και τον πίνακα, δηλαδή μια απόσταση 30 με 40 μέτρα.

Παράλληλα, αφαίρεσαν και όλες τις βρύσες των νιπτήρων, όπως επίσης έσπασαν τζάμια και έκλεψαν ακόμη και τον εξοπλισμό της κουζίνας, όπως πιάτα και ποτήρια, αλλά και τη μικροφωνική εγκατάσταση.

 

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου, για τέταρτη φορά επίσης, άγνωστοι επιχείρησαν να ανοίξουν τα γραφεία της Μητρόπολης.

(Φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: infonews24.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.