Σέρρες: Με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών (ΦΩΤΟ)

Pin It

Σήμερα και κατά το χρονικό διάστημα 09:00-13:30 έλαβε χώρα και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε με μέριμνα και πρωτοβουλία της Ένωσής μας...

Η αιμοδοσία διεξήχθη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών με μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων μας, συγκεντρώνοντας εβδομήντα οχτώ (78) φιάλες αίματος ενισχύοντας σημαντικά την Τράπεζα Αίματος της Ένωσης μας. Όπως έχει αποδειχθεί,  η λειτουργία της Τράπεζας Αίματος είναι εξόχως σημαντική, βοηθώντας και καλύπτοντας στο μέτρο του δυνατού ανακύψασες ανάγκες αίματος συναδέλφων μας καθώς και συγγενών τους.

Εκφράζουμε τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στους συναδέλφους και συγγενείς τους που προσήλθαν στην αιμοδοσία και στήριξαν την υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος με τα πολύ θετικά αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε επίσης τη Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Δημήτριο ΜΙΚΡΟ για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς επίσης τους Διοικητές και Προϊσταμένους όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α. Σερρών για τη διευκόλυνση των μελών μας που επιθυμούσαν να αιμοδοτήσουν.

Τέλος, ευχαριστούμε τη γιατρό κ. Αικατερίνη ΤΖΙΟΥΡΑ και το νοσηλευτικό προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών για την άψογη και απρόσκοπτη διοργάνωση της αιμοδοσίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

       
 

Ο Πρόεδρος

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ  Αναστάσιος

6945905232

 
 

Η Γενική Γραμματέας

ΖΑΓΟΡΑ  Ελπίδα

6956545530

 

 

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C