Σέρρες: Χωρίς ρεύμα για 3 ώρες περιοχές των Σερρών- Τι δήλωσε ο Διευθυντής της ΔΕΗ (VIDEO)

Pin It

Ρεπορτάζ του Δημήτρη Κώττα και της Ζωής Χειμωνίδου για την ιστοσελίδα infonews24.gr

«Συναγερμός» σήμερα το απόγευμα στη ΔΕΗ Σερρών, με το ανατολικό τμήμα της πόλης, από το ΣΕΡΓΑΛ μέχρι και τον Λευκώνα και τη Βιομηχανική περιοχή, να μένει χωρίς, από τις 19:10 και για τρεις ώρες περίπου.

Μιλώντας στο Infonews24 ο Διευθυντής Σερρών της ΔΕΗ Μανώλης Εμμανουηλίδης, η γραμμή που ηλεκτροδοτεί τα συγκεκριμένα τμήματα παρουσίασε πρόβλημα και άνοιξε ο διακόπτης που την ελέγχει και τα ενδεικτικά έδειξαν ότι υπάρχει διαρροή προς γη, δηλαδή κίνδυνος να υπάρχει αγωγός πεσμένος στο έδαφος.

 

«Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς, υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, γι’ αυτό είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και γι’ αυτό καθυστερήσαμε τόσο πολύ. Αυτό μας προβληματίζει πάρα πολύ όταν έχουμε τέτοια ενδεικτικά σφάλματος και είμαστε πολύ προβληματισμένοι στο να ηλεκτροδοτήσουμε τα τμήματα,» επεσήμανε ο κ. Εμμανουηλίδης.

Αναφερόμενος στις δυσκολίες, ο Διευθυντής Σερρών της ΔΕΗ υπογράμμισε πως έπρεπε να επιθεωρηθεί η περιοχή από τον Υποσταθμό Σερρών μέχρι και τη βιομηχανική περιοχή, με τα πόδια και υπό βροχή, για να εντοπισθεί το πρόβλημα.

Χαρακτηριστικό είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπισθεί ακόμη το ακριβές σημείο όπου παρουσιάσθηκε η συγκεκριμένη βλάβη, αλλά κάποια άλλη μικρή που βρέθηκε, διορθώθηκε.

Πηγή: infonews24.gr


Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C