Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Κοινωνια

Σέρρες: Το πρόγραμμά του ανακοίνωσε ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος για τη Γ' Εβδομάδα των Νηστειών

Από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου γίνεται γνωστό ότι

την 25η Μαρτίου εορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου. Την παραμονή της εορτής στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Μακαρίου, ενώ ανήμερα της Μεγάλης Εορτής του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος θα προεξάρχει της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στον ως άνω Ναό και της Δοξολογίας. Θα τελέσει, ακολούθως, την επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων της πόλεως και θα παρακολουθήσει την καθιερωμένη μαθητική παρέλαση.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στις 6:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ἀνω Ποροΐων.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Κερκίνης.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Γ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών στις 5:30 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Ψωμοτοπίου και στις 7:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Αμμουδιάς.

Τέλος, την Κυριακή 31 Μαρτίου, της Σταυροπροσκυνήσεως, ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Βαλτερού.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.