Κοινωνια

Σέρρες: Όταν στο νοσοκομείο Σερρών «διαφημίζονται» εκδηλώσεις με κατηγορούμενους «επιστήμονες» (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ της Ζωής Χειμωνίδου για την ιστοσελίδα infonews24.gr

Δεν πέρασε πολύς καιρός και συγκεκριμένα τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν η αστυνομία έδινε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του «καθηγητή» ψυχολογίας που διώκεται για απάτη και που πρόκειται για τον Γιώργο Πασχαλίδη.

Μάλιστα, όπως ανέφερε τότε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της, στον Γ. Πασχαλίδη ασκήθηκε ποινική δίωξη για απάτη κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση με συνολικό όφελος ή συνολική ζημία άνω των 30.000€, για έκθεση κατά συρροή, από την οποία προέκυψε και βαριά βλάβη στην υγεία παθόντα και για παραβίαση ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά συρροή.

 

Αυτό, όμως, δεν φάνηκε να επηρεάζει κάποιους, που ανάρτησαν στον πίνακα ανακοινώσεων του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, διαφημιστικό φυλλάδιο, το οποίο καλούσε τον κόσμο να παραβρεθεί στην εκδήλωση του συγκεκριμένου «καθηγητή», που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας στις Σέρρες.

Ο φωτογραφικός φακός του συναδέλφου Δημήτρη Φωτκατζίκη, κατέγραψε σήμερα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο και μάλιστα σχολίασε στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον δικό του τρόπο:

«Στον πίνακα ανακοινώσεων στα επείγοντα του Νοσοκομείου Σερρών διαφημίζεται ένας καταδικασμένος από τη δικαιοσύνη ψευδοεπιστήμονας. Η επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά μάλλον».

Όταν στο νοσοκομείο Σερρών «διαφημίζονται» εκδηλώσεις με κατηγορούμενους «επιστήμονες»
Πηγή: infonews24.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C