Κοινωνια

Σέρρες: Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες. Προχωρούν από αύριο σε «κλείσιμο» δρόμων

Την κλιμάκωση του αγώνα τους αποφάσισαν οι αγρότες στη χθεσινή πανελλαδική συνάντηση στη Νίκαια, στην οποία πήραν μέρος και οι Σερραίοι Στέργιος Λίτος και Γιάννης Τουρτούρας όπως και εκπρόσωποι από μπλόκα από όλη την Ελλάδα...

«Αποφασίσαμε να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας και ζητάμε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ή τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης παρουσία των συναρμόδιων υπουργών» δήλωσε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο αγροτοσυνδυκαλιστής Γιάννης Τουρτούρας. 

Από αύριο αναμένεται να προχωρήσουν συντονισμένα σε όλη την Ελλάδα σε κλείσιμο Εθνικών Οδών που έχουν εδώ και μέρες παρατάξει τα τρακτέρ τους, έως ότι οριστεί η συνάντηση που ζητούν.

Ο κ. Τουρτούρας υποστήριξε πως το κάλεσμα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αραχωβίτη για συνάντηση την Τετάρτη, δεν έχει να τους προσφέρει τίποτε καινούργιο διότι πρόσφατα συναντήθηκαν μαζί του για τα αιτήματά τους και δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Παράλληλα ο κ. Τουρτούρας τόνισε πως παραμένει στόχος των Σερραίων αγροτών να πάνε να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στο τελωνείο του Προμαχώνα.

Πηγή: ert.gr

Συντάκτρια: Δέσποινα Γιαννακίδου

 
{source} {/source}

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C