Σέρρες: Διανομή πρωινού σε μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου Κάτω Ποροΐων (ΦΩΤΟ)

Ο Δήμος Σιντικής στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής και λαμβάνοντας υπόψη την δύσκολη οικονομική κατάσταση των περισσοτέρων οικογενειών των μαθητών που κατεξοχήν, είναι αγρότες με χαμηλά εισοδήματα ή άνεργοι, θα προσφέρει πρωινό στους μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου Κάτω Ποροΐων...

Η εταιρεία Διαμαντής ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.,  στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της  ευθύνης, με πρωτοβουλίες και δράσεις με κοινωνική και φιλανθρωπική κατεύθυνση, ευαισθητοποιημένη ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν την νέα γενιά,  αγκάλιασε και ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Δήμου για χορηγία προϊόντων με σκοπό την παροχή πρωινού στους μαθητές.

Την Τετάρτη 5/12/2018 και ώρα 10:00πμ, πραγματοποιήθηκε στο χώρο της Μαθητικής Εστίας Κάτω Ποροΐων, παράδοση – παραλαβή προϊόντων από την Εταιρεία Διαμαντής ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

Στην παράδοση – παραλαβή, παραβρέθηκαν από τον Δήμο οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Νικηφόρου και Γιώργος Τσίντσιος, καθώς και ο Γ.Γ. του Δήμου Τρύφωνας Μηλιάδης, και από την εταιρεία Διαμαντής ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. ο Περιφερειακός Διευθυντής Ιωάννης Ψύλλας και ο Διευθυντής του τοπικού καταστήματος Σιδηροκάστρου Νικόλαος Κορδανούλης.Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C