Ρόδος: Αισχρή ανάρτηση – Η οικογένεια της φοιτήτριας προσφεύγει στη Δικαιοσύνη (ΦΩΤΟ)

Η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, για τις χυδαίες αναρτήσεις στα social media εις βάρος της...

Όποιοι την προσέβαλαν θα βρεθούν

«Όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 του Ποινικού Κώδικα, να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, όσο ψηλά κι αν είναι, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας.

Στις κατάπτυστες αναρτήσεις, που προσβάλουν τη μνήμη της 21χρονης φοιτήτριας, αναφέρθηκε σήμερα -μιλώντας στην ΕΡΤ Ρόδου– ο δικηγόρος Σάββας Παυλίδης.

«Η δολοφονία είναι μια πράξη βίαιη και κατακριτέα» είπε, τονίζοντας ότι η προσπάθεια από κάποιους να δικαιολογηθεί και μάλιστα με ψεύδη είναι απαράδεκτη.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Τελικά τα σχόλια για τη φοιτήτρια από αυτούς που τη γνωρίζουν λένε ακριβώς το αντίθετα από αυτά που λένε οι γονείς της. Ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο… που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά. Κρίμα για την κατάληξη της… Να διευκρινίσω ότι λυπάμαι πολύ για την κατάληξη, δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο τέλος και λυπάμαι να ακούω για τέτοια πράγματα το όμορφο νησί μας το οποίο είναι φιλήσυχο. Έχει πάρει λάθος δρόμο η κοινωνία μας. Πολύ λάθος»


Πηγή: neaselida.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C