Άγνωστοι προκάλεσαν σημαντικές υλικές ζημιές και διέρρηξαν κατάστημα που διατηρεί η Δήμητρα Κατσαφάδου στο Περιστέρι, όπως αποκάλυψε μέσα από ανάρτησή της.

Συγκεκριμένα η γνωστή επιχειρηματίας ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και βλέπουμε τις ζημιές που προκάλεσαν οι διαρρήκτες, αφού έσπασαν την τζαμαρία και πήραν από μέσα πολλά από τα προϊόντα της.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Τι αποκάλυψε για τη διάρρηξη σε μαγαζί της στο Περιστέρι

«Μου σπάσατε το μαγαζί στο Περιστέρι για να πάρετε τις κρέμες;;; Θα σας τις έδινα δωρεάν», έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία, δείχνοντας για άλλη μία φορά το μεγαλείο της ψυχής της.

«Έσπασαν το μαγαζί στις 4 τα ξημερώματα με πέτρα. Πήγαν κατευθείαν στα ψυγεία, δεν κοίταξαν για τίποτα άλλο, ούτε για χρήματα, πήραν πάρα πολλές κρέμες. Γύρω στις 500 κρέμες. Γενικά επειδή βάζω καλά υλικά στα προϊόντα μου και οι συσκευασίες είναι όντως κοσμήματα έχουμε μια μεγάλη απώλεια. Μπήκαν για να πάρουν αυτά μόνο, είναι φοβερό. 500 κρέμες, 30-40 ευρώ η καθεμία. Χάλασε το ψυγείο, έσπασαν τις βιτρίνες» δήλωσε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Κατσαφάδου μιλώντας αποκλειστικά στο TLIFE.

Δήμητρα Κατσαφάδου μαγαζί

Δήμητρα Κατσαφάδου μαγαζί

Πηγή: enimerotiko.gr