Μια μητέρα στην κηδεία του γιου της γνώρισε τον μελλοντικό σύντροφό της, με τον οποίο μετέπειτα αποφάσισαν να ενωθούν με δεσμά του γάμου.

Η 74χρονη σήμερα μιλώντας για τη γνωριμία της με τον 21χρονο Γκάρι Χάρντγουικ, δηλώνει πως είναι πολύ ευτυχισμένη και τυχερή μέσα στην ατυχία της, ενώ να αναφέρουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε μόλις δύο εβδομάδες μετά το πρώτο τους ραντεβού.

«Λέμε συνέχεια ωραία πράγματα ο ένας για τον άλλον και φιλιόμαστε» δηλώνει η γυναίκα από το Μέριβιλ του Τενεσί και προσθέτει «Απολαμβάνουμε τη σχέση μας. Όταν γνωρίσεις τον τέλειο, τότε ξέρεις ότι δεν θες να χάσεις αυτό το συναίσθημα».

κηδεία γιου

Να αναφέρουμε πως η Αλμέντα Έρελ, μητέρα τεσσάρων παιδιών ήταν παντρεμένη στο παρελθόν για 43 χρόνια με τον Ντόναλντ ο οποίος πέθανε το 2013 από επιπλοκές διαβήτη.

Ο μεγαλύτερος γιος της, ο 45χρονος Ρόμπερτ, έφυγε από τη ζωή έπειτα από κρίση επιληψίας. Στην κηδεία του γνώρισε τον 17χρονο τότε Γκάρι, και ερωτεύτηκε, όπως δηλώνει το «γλυκό του χαμόγελο». Να αναφέρουμε πως ο Γκάρι στο παρελθόν είχε σχέση με μία 77χρονη.

Πηγή: enimerotiko.gr