Αθήνα, Φεβρουάριος 2024 – Η OCM Group, Google Certified Publishing Partner, λαμβάνει τη σημαντική πιστοποίηση Gold Standard του οργανισμού IAB UK για το Sell Side Support. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της σταθερής δέσμευσης της OCM για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών υποστήριξης στους πελάτες της.
Είμαστε πολύ περήφανοι για την πιστοποίηση από το πρόγραμμα Gold Standard του IAB UK“, δήλωσε ο Γαληνός Γιαγλής, Διευθύνοντας Σύμβουλος της OCM. “Αυτό το επίτευγμα είναι η απτή απόδειξη της σταθερής μας προσπάθειας να παραδίδουμε στους πελάτες μας ποιοτικές λύσεις, ενισχύοντας έτσι και το δικό μας ρόλο στο ψηφιακό πεδίο. Ο στόχος μας ως OCM είναι να δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αξιοποιούν όλη τη δύναμη που μπορούν να τους παρέχουν τα ψηφιακά μέσα, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Αυτό είναι που αναγνώρισε με την πιστοποίηση αυτή ένας τόσο μεγάλος οργανισμός, όπως η IAB UK. Η έγκυρη πιστοποίηση Gold Standard της ΙΑΒ UK σηματοδοτεί την αναγνώριση της δέσμευσής μας στα υψηλότερα περιβαλλοντικά και κοινωνικά πρότυπα, δίνοντας έμφαση στην υπεύθυνη διαχείριση των πόρων και τον θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.”Η πιστοποίηση Gold Standard, που παρέχεται σε buyers και sellers ψηφιακών μέσων, θέτει ως στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας της ψηφιακής διαφήμισης, τη συμμόρφωση με τον GDPR και τη νομοθεσία ePrivacy, την αντιμετώπιση της απάτης στις διαφημίσεις, την υποστήριξη της ασφάλειας των εταιρειών και την ενίσχυση της διαφάνειας στην αλυσίδα εφοδιασμού. Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για αριστεία, η OCM έχει προβεί σε στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλους οργανισμούς, ως μέλος του ΔΣ του Οργανισμού Prebid.org και μέλος των TAG & IAB Hellas. Με αυτή την τελευταία διάκριση από την IAB UK, η OCM εδραιώνει την θέση της ως ηγέτης του κλάδου.

________________________________
Σχετικά με την OCM:
Η OCM είναι ένας Google Certified Publishing της Google, που ιδρύθηκε το 2013. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με γραφεία σε στρατηγικές τοποθεσίες στην Αθήνα και το Λονδίνο, ενώ διατηρεί σημαντικές συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε Σλοβενία, Ρουμανία, Σερβία, Κεντρική Ευρώπη, ΗΠΑ, Κύπρο, Ισραήλ.

Twitter
Facebook
Website