«Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανένα. Δεν έχω κάτι να πω. Βλέπω ότι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι άνθρωποι», είπε ο ηθοποιός

Ο Γιάννης Μπέζος πήγε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε σε ένα reunion στο οποίο πήγε και έκανε κάποιες διαπιστώσεις για τους ανθρώπους που συνάντησε εκεί.

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχω να μοιραστώ κάτι πια μαζί τους, δεν τους αντιπαθώ. Αλλάζει με τα χρόνια γιατί ανεβαίνουν οι εμπειρίες κι αρχίζουν οι απαιτήσεις σου να είναι διαφορετικές πια. Νομίζω πρέπει να το κάνουμε αυτό. Δεν στενοχωριούνται οι άνθρωποι. Είναι προτιμότερο αν στενοχωρηθεί ο άλλος, παρά να το κουβαλάς σαν σαράκι. Αυτό μετά γίνεται σαν καρφί στο κεφάλι και σε ακολουθεί. Το να υποδύεσαι ότι είσαι χαρούμενος, μπορεί να με τρελάνει», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια των δηλώσεών του μίλησε για ένα reunion που πήγε και απογοητεύτηκε πολύ. «Εγώ πήγα μια φορά σε ένα reunion και κόντεψα να αυτοκτονήσω, διότι διαπίστωσα ότι όλοι οι παλιοί χαζοί παρέμειναν χαζοί κι όλοι οι ανόητοι χειροτερεύσαν. Δεν είδα καμία βελτίωση. Απογοητεύτηκα τόσο πολύ που δεν θέλω να ξαναδώ κανένα. Δεν έχω κάτι να πω. Βλέπω ότι δεν αλλάζουν έτσι εύκολα οι άνθρωποι. Λένε να θυμηθώ τα παλιά. Γιατί να τα θυμηθώ; Δεν θέλω τίποτα παλιό, θέλω να πάω μπροστά. Σιγά μην θυμηθώ τα παλιά. Ούτε ενδιαφέρον είχαν. Μόνο ότι ήμασταν νέοι», είπε ο Γιάννης Μπέζος.

Θα παρουσιάσει μουσική εκπομπή στο Open

Ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε, επίσης, ότι θα παρουσιάσει μουσική εκπομπή στο Open την εφετινή σεζόν. «Φιλοδοξώ ότι θα δημιουργήσουμε ένα δίωρο, κάτι στο οποίο θα μπορεί να μπει μ’ έναν τρόπο και ο θεατής που παρακολουθεί εκείνη την ώρα γιατί είναι ακροατής και θεατής ταυτόχρονα. Αυτά που θα ακούσει θα μάθει τι τα γέννησε, γιατί τα τραγούδια έχουν ένα χρόνο που έγιναν, να τα ακούσει χωρίς πολλή φασαρία και θόρυβο. Πολύ μίνιμαλ. Θέλω να πάμε λίγο στην ουσία όσο μπορείς να το κάνεις αυτό στην τηλεόραση με τους καλεσμένους που ευχαριστώ από τώρα που θα έρθουν για να κάνουμε ένα δίωρο όχι πνευματικής αναζήτησης, αλλά λίγο να ξεχαστούμε και να θυμηθούμε ταυτόχρονα. Είπα εύκολα το ναι», είπε ο ηθοποιός για το νέο του βήμα.

Πηγή: protothema.gr