Αν σκέφτεσαι με τον σύντροφό πως θα κάνετε ένα πρωτότυπο γάμο και πάρτι, επιλέξτε ένα νησί. Το καλοκαίρι είναι η περίοδος που επιλέγουν τα περισσότερα ζευγάρια να παντρευτούν λόγω καιρού και πολλών επιλογών σε εκκλησάκια. Ένα υπέροχο γαμήλιο πάρτι στην αμμουδιά και η θέα που θα απολαμβάνετε κατά τη διάρκεια της τελετής θα ξετρελάνει όλους τους καλεσμένους.

Επέλεξε το νησί πρώτα

Με τόσες πολλές επιλογές στα ελληνικά νησιά σίγουρα δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να σκεφτείς ποιο είναι το νησί που σε μάγεψε όταν βρέθηκες εκεί, ή ποιο είναι το αγαπημένο νησί με τον σύντροφό σας ώστε να συμβολίζει την αγάπη σας. Προσπάθησε να σκεφτείς ένα μέρος που θα εξυπηρετήσει όλους τους καλεσμένους ώστε να παρευρεθούν έστω και για λίγες μέρες.

Βρες το ιδανικό μέρος που θα γίνει η τελετή

Είναι τόσα πολλά τα εκκλησάκια και τα ξωκκλήσια που προσφέρουν μαγική θέα που σίγουρα θα βρεις κάποιο με εκπληκτική θέα. Αν πάλι θέλεις να οργανώσεις μια όχι τόσο επίσημη τελετή μπορείς να επιλέξεις μια αμμουδιά ή μια παραλία και να τη διακοσμήσεις με υπέροχο τρόπο. Ιδανικά συμβουλεύσου έναν wedding planner ή ένα τοπικό ανθοπωλείο που θα σε κατευθύνει ώστε να δημιουργήσεις μια υπέροχη εκδήλωση.

Ετοίμασε τις προσκλήσεις

Ο γάμος είναι μια αφορμή να εκπληρώσεις ότι έχεις φανταστεί από μικρό κορίτσι. Επέλεξε τον στολισμό, τα λουλούδια και μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν μια υπέροχη τελετή. Αφού κλείσεις την τελική ημερομηνία και το εκκλησάκι ή κτήμα που θα λάβει χώρα ο γάμος ετοίμασε τις προκλήσεις και μοίρασε τις στους αγαπημένους φίλους και οικογένεια. Φρόντισε να αναγράφονται όλα τα στοιχεία στο προσκλητήριο και να προσθέσεις πληροφορίες που θα βοηθήσουν τους καλεσμένους.

Προτάσεις για καταλύματα

Οι καλεσμένοι σου θα εκτιμήσουν πολύ να τους προτείνεις ξενοδοχεία για διανυκτέρευση. Ιδανικά φτιάξε μια λίστα με καταλύματα κοντά στην εκκλησία και φρόντισε να τηλεφωνήσεις σε αυτά για να δεις τη διαθεσιμότητα των δωματίων ώστε να ενημερώσεις τους καλεσμένους σου.

Φτιάξε ένα πρόγραμμα

Προφανώς αυτές οι μέρες του γάμου είναι πολύ ιδιαίτερες και μοναδικές αλλά θα πρέπει να σκεφτείς και το πρόγραμμα των καλεσμένων. Δημιούργησε μια λίστα με τα must see του νησιού, τις παραλίες, τα καταστήματα για φαγητό και ποτό και φρόντισε να τη δώσεις μαζί με την πρόσκληση. Αυτή είναι μια κίνηση που θα εκτιμηθεί πολύ από τους φίλους σου.

Δημιουργήστε όμορφες στιγμές

Στις φίλες σου που θα ήθελαν να συμμετέχουν ενεργά στον γάμο μπορείς να τους προτείνεις φορέματα για γάμο https://enzzo.gr/collections/occasional-dresses-wedding σε ίδια χρώματα για να είναι παράνυμφες και να έχουν ξεχωριστή εμφάνιση. Επέλεξε τους κατάλληλους συνεργάτες όπως φωτογράφους και διακοσμητές και βγάλτε πολλά βίντεο και φωτογραφίες που θα θυμάστε μια ζωή!

Η προετοιμασία ενός γάμου σε νησί είναι μια δύσκολη διαδικασία καθώς θα πρέπει να επισκεφθείς αρκετές φορές το μέρος, να βρεις την εκκλησία ή το μέρος που θα πραγματοποιηθεί η τελετή και την ιδανική διακόσμηση. Προσπάθησε να χαρείς όλη τη διαδικασία, πακέταρε μια βαλίτσα με υπέροχα φορέματα https://enzzo.gr/collections/dresses και πέδιλα για να νιώθεις ξεχωριστή και να προετοιμαστείς για τη μεγάλη ημέρα.