Η Κατερίνα Καραβάτου έχει πια προχωρήσει σε ένα «βήμα» στη ζωή της, έχοντας χωρίσει με τον Κρατερό Κατσούλη, με την ίδια μάλιστα να έχει φημολογηθεί πως ζούσε τον έρωτα στο πλευρό ενός νέου άνδρα.

Η παρουσιάστρια μερικούς μήνες μετά το διαζύγιο της φαίνεται ότι είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Γεγονός είναι ότι η παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους έχουν γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή τους.

Άφησε την Ελλάδα, πέταξε «μαύρη πέτρα» πίσω της και έγινε για λίγο καθαρίστρια: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η ηθοποιός Ελευθερία Γεροφωκά

Εκείνος άφησε την εκπομπή που έκανε και επέστρεψε στη μεγάλη του αγάπη την υποκριτική μόνος και σιωπηλός, ενώ εκείνη άλλαξε τηλεοπτική στέγη και προσπαθεί να βρει τα πατήματα της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Σύμφωνα με διαρροές που έκαναν το γύρο των social media η δημοφιλής παρουσιάστρια του Mega ζούσε το πραγματικό έρωτα μέσα από ένα καινούργιο ειδύλλιο με γνωστό σκηνοθέτη με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Οι φήμες ανέφεραν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με τον οποίο τους ενώνει αμοιβαία τρυφερότητα και εκτίμηση και είναι μία σχέση η οποία πηγαίνει αργά αλλά σταθερά αφού κανένας από τους δύο δεν δείχνει να βιάζεται.

Αν και το διαζύγιο για την Κατερίνα είναι πάρα πολύ πρόσφατο, παρόλα αυτά φαίνεται να είναι ερωτευμένη ξανά. Η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον πρώην σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη, μετά την κοινή τους απόφαση να ρίξουν τους τίτλους τέλους στο γάμο τους.

Τελείωσε… προτού ξεκινήσει

Όταν, όμως, έγινε γνωστή η σχέση της παρουσιάστριας με τον σκηνοθέτη, όλα άλλαξαν, με τον Κρατερό Κατσούλη να της υπενθυμίζει ότι οι δυο τους έχουν μαζί δυο παιδιά, με την επιμέλειά τους επίσης να έχει αποτελέσει ένα θέμα.

Έτσι, η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να μην προχωρήσει την σχέση της με τον σκηνοθέτη και να αφιερωθεί στα παιδιά της.

Πηγή: Athensmagazine.gr