Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο συγγραφέας του «Σασμού», Σπύρος Πετρουλάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πρόσφατα ο ίδιος είχε αναφέρει στα social media πως αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία του το οποίο επιδεινώθηκε.

Το μεσημέρι της Τρίτης 6/9, ο Σπύρος Πετρουλάκης, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου και αποκάλυψε ότι το πρόβλημα με την υγεία του «αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο, επώδυνο και επικίνδυνο».

«Κοπελακια μου καλά. Πήρα χιλιάδες ευχές και τεράστια θετική ενέργεια από τις ανοιχτές καρδιές σας. Δυστυχώς το προβληματάκι με την υγεία μου αποδείχτηκε αρκετά δύσκολο, επώδυνο και επικίνδυνο. Ωστόσο όλη η υπέροχη ομάδα της Cosmoclinic υπερεβαλε εαυτόν για να με βοηθήσει να ξεπεράσω τον άμεσο κίνδυνο. Παραμένω σε νοσηλεία έχοντας στο πλάι μου αυτούς τους υπέροχους επιστήμονες και το προσωπικό της κλινικής, το Μεμακι και την οικογένειά μου, μα φυσικά τη σκέψη και την τεράστια αγάπη που παίρνω καθημερινά από εσάς. Είμαι ευγνώμων για τις προσευχές και για τη θέση που κατέχω στις καρδιές σας. Ευχαριστώ λόγω τιμής» έγραψε ο συγγραφέας του Σασμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Πετρόπουλος είχε γνωστοποιήσει πριν λίγες ημέρες ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, εξηγώντας ότι εξαιτίας του δεν θα μπορέσει για κάποιο χρονικό διάστημα να ασχοληθεί με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του.

Πηγή: enimerotiko.gr