Στη σοβαρή κατάσταση της υγείας του 36χρονου που δέχθηκε την επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη σύζυγό του στο Ηράκλειο, μίλησε η αδερφή του, υποστηρίζοντας ότι η κατηγορούμενη «έχει πει πάρα πολλά ψέματα για την υπόθεση».

Η αδερφή του 36χρονου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι μόνο το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ήταν διάρκειας 12 ωρών, προσθέτοντας ότι θα μπει ξανά στο χειρουργείο σε 12 ημέρες, και θα χρειαστούν 25 παρόμοιες επεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα που υπέστη από την επίθεση με το καυστικό υγρό.

«Μπήκαμε για το πρώτο χειρουργείο στις 7 το πρωί και βγήκαμε στις 6:30 το απόγευμα. Ο κερατοειδής χιτώνας του είναι καμένος και εκεί ο γιατρός είπε ότι θα πάμε σε μόσχευμα. Έχει τραύματα σε πρόσωπο, λαιμό και πλάτη» εξήγησε η αδερφή του 36χρονου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε ότι η 38χρονη «πέταξε ένα δίκιλο βάζο με την καυστική ουσία» στον αδερφό της σημειώνοντας ότι είδε το επίμαχο βάζο όταν πήγε στην ασφάλεια Ηρακλείου. «Είχε αναμείξει το καυστικό υγρό με υγρό από τις πισίνες. Έχει πει πάρα πολλά ψέματα» πρόσθεσε για την 38χρονη.

Κατήγγειλε, δε, ότι η 38χρονη η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, «έχει ξανακάνει παρόμοια πράγματα και στο παρελθόν» ενώ για τα κίνητρά της είπε ότι «ήταν ζήλια για να μην τον αφήσει ήσυχο. Είναι μυθομανής, επικίνδυνη, εμμονική και ζηλιάρα».

Νωρίς το πρωί με άκρα μυστικότητα και με ταχύτατες διαδικασίες η 38χρονη οδηγήθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας Ηρακλείου. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι το Σάββατο για να προετοιμάσει την απολογία της.

Πηγή: skai.gr