Ευχάριστα τα νέα για τον 27χρονο αστυνομικό από τον Κάρδαμα Ηλείας που νοσηλεύτηκε σε κώμα για μέρες και διακομίσθηκε σε τρία νοσοκομεία.

Ο 27χρονος ξύπνησε από το κώμα και παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ.

Το ilialive.gr επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ, Γιώργο Μαρινόπουλο, που είναι συγγενείς με την οικογένεια του 27χρονου και μας μετέφερε πως ο νεαρός αστυνομικός είναι καλύτερα και πως μίλησε με τους γονείς του.

Ο 27χρονος αστυνομικός από τον Κάρδαμα, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, είχε λάβει άδεια και είχε επισκεφτεί την οικογένειά του. Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, αισθάνθηκε αδιαθεσία με μούδιασμα σε χέρια και πόδια. Έτσι πήγε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου σύμφωνα με την οικογένεια εξετάστηκε και του συστήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί.

Η οικογένεια και ο ίδιος δεν επαναπαύτηκαν και επικοινώνησαν τηλεφωνικά με γιατρό από το περιβάλλον τους, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Τα συμπτώματα που παρουσίαζε ο 27χρονος αλλά και το επίπεδο επικοινωνίας που είχε με τον γιατρό, ανησύχησαν τον τελευταίο που πρότεινε άμεσα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Έτσι, χωρίς να χαθεί χρόνος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πατρών “Άγιος Ανδρέας” όπου οι γιατροί διασωλήνωσαν λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης που παρουσίαζε τον 27χρονο και έπειτα τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/9 το παλικάρι διακομίστηκε στο Γ.Ν. Ιωαννίνων “Χατζηκώστας” και λίγο αργότερα στο Πανεπιστημιακό, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Πηγή: enimerotiko.gr