Δεν υπάρχει τίποτα πιο αγχωτικό από το να κλείνετε επιτέλους το πρώτο ραντεβού με την κοπέλα των ονείρων σας και να συνειδητοποιείτε τελευταία στιγμή ότι δεν έχετε ιδέα τι να φορέσετε. Μπορεί να φαίνεται ότι για τον ανδρικό πληθυσμό είναι ευκολότερο να ντυθεί κατάλληλα και να κερδίσει τις εντυπώσεις ωστόσο αυτό δεν είναι αλήθεια, η πρώτη εντύπωση είναι πάντα σημαντική και ορισμένα στιλιστικά λάθη μπορούν να σας κοστίσουν ακριβά. Αν θέλετε να είστε σίγουροι πως θα γοητεύσετε στο πρώτο ραντεβού σας βρείτε παρακάτω μερικά fashion do’s and don’ts καθώς και αρκετές προτάσεις για outfits που σας εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία!

Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες  

Οι λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν την διαφορά γι’ αυτό μην αφήνετε τίποτα στην τύχη όταν πρόκειται να συναντήσετε το άτομο που σας έχει κλέψει την καρδιά. Φροντίστε τα ανδρικά ρούχα σας να είναι φρεσκοπλυμένα, να έχετε σιδερώσει μέχρι και την τελευταία ζάρα στο παντελόνι σας και να έχετε αφήσει το σωστό αριθμό κουμπιών ανοιχτά στο πουκάμισό σας, 2-3 το πολύ. Το ραντεβού σας όχι μόνο θα εκτιμήσει το πόσο προσεγμένοι δείχνετε, αλλά θα νιώσετε και εσείς οι ίδιοι πολύ πιο σίγουροι!

Επιλέξτε ρούχα που να σας κολακεύουν 

Δεν έχει καμία σημασία πόσα χρήματα ξοδεύετε για τα ρούχα σας, αυτό που είναι όμως πραγματικά σημαντικό είναι πόσο καλά εφαρμόζουν πάνω σας. Προτιμήστε ρούχα μέσα στα οποία νιώθετε άνετα και αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία του σώματός σας και αποφύγετε πολύ στενά ή αντίστοιχα πολύ φαρδιά ρούχα που δεν σας κολακεύουν. Αναζητήστε fashion pieces όπως σακάκια, παντελόνια ανδρικά σε άνετη γραμμή και αέρινα πουκάμισα τα οποία ταιριάζουν στους περισσότερους σωματότυπους. Μην ξεχνάτε ότι το θέμα είναι να φοράτε τα ρούχα σας και όχι να σας φοράνε οπότε φροντίστε να είναι κολακευτικά!

Σκεφτείτε την τοποθεσία του ραντεβού

Το πρώτο πράγμα που οφείλετε να κάνετε πριν επιλέξετε τα ρούχα που θα φορέσετε σε κάθε περίσταση είναι να αναλογιστείτε που έχετε να πάτε. Θα συναντήσετε το ραντεβού σας σε κάποιο μπαρ, θα πάτε για ένα ρομαντικό δείπνο ή θα προτιμήσετε να δείτε μια ταινία στο σινεμά; Το ντύσιμο ανάλογα με την περίσταση έχει σημασία, οπότε σχεδιάστε το outfit σας ανάλογα με το πού θα πάτε. Το ραντεβού σας είναι σχεδόν βέβαιο ότι λαμβάνει υπόψη του την τοποθεσία και το είδος της ατμόσφαιρας που θα επικρατήσει, οπότε θα περιμένει το ίδιο και από εσάς. Δείξτε ότι αφιερώσατε χρόνο στο να ντυθείτε όμορφα και είναι βέβαιο πως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις!