Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς! Σας ευχαριστούμε! Όλοι εμείς στο EN ΠΛΩ Βeach Bar νιώσαμε για ακόμα μία καλοκαιρινή σεζόν την αγάπη και την προτίμησή σας και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά.

Παλιοί, γνώριμοι πελάτες αλλά και νέοι που προστέθηκαν στη μεγάλη λίστα των ανθρώπων που ξαναβρήκαμε και γνωρίσαμε, μας βοήθησαν να μάθουμε νέα πράγματα, να βελτιώσουμε όσα γνωρίζαμε και να πάρουμε δύναμη και νέες ιδέες για το μέλλον.
Το καλοκαίρι είναι πλέον πίσω μας και εμείς ξεκινάμε την προετοιμασία για να είμαστε έτοιμοι για τη νέα καλοκαιρινή σεζόν, να σας υποδεχθούμε και να σας προσφέρουμε την εμπειρία της φιλοξενίας του EN ΠΛΩ Βeach Bar .
Θα σας περιμένουμε για να σας δείξουμε τις ομορφιές της Κάριανης, να σας προσφέρουμε νέες υπέροχες γεύσεις αλλά κυρίως, να νιώσετε τη ζεστασιά της φιλοξενίας μας. Να νιώσετε ότι βρίσκεστε σπίτι σας!
Να ευχαριστήσουμε επίσης όλο το προσωπικό που εργάστηκε φέτος μαζί μας τον Ηλία, Γιώργο, Ειρήνη, Μαρία, Κώστας Τύραλλης, Φάνης, Φωτεινή, Βαία, Μυρτώ, Βασιλεία, Ερι, Γιάννης, Νάσος, Βασίλης, Πασχάλης, Ελίσα, Κατερίνα, Βασίλης Χατζόπουλος, Γιώργος Πλευράς, Βερονίκη, Κική, Χρήστος Τοπούζης και Γιώργος, Ντίνος, Πασχάλης, Γιωργάρας Πεχλιβανίδης, Ασπασία, Ειρήνη, Γιώργος (DJ AGIOS), στο νέο αίμα που έρχεται δυνατά σε λίγα χρόνια Μαριτίνα και Κατερίνα και τέλος ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό ευχαριστώ στην ψυχή της επιχείρησης την Χαρά που από την πρώτη ημέρα της σεζόν έως και την τελευταία ήταν εκείνη που ενορχήστρωσε τέλεια την επιχείρηση.
Σας ευχόμαστε ένα υπέροχο φθινόπωρο/χειμώνα και σας περιμένουμε το Πάσχα του 2023 !!!!