ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

  

Βασίλης Τερζής                                                                    Προς: Μ.Μ.Ε.                     

 

Σέρρες, 30 Δεκεμβρίου 2023

 

 

Αξιότιμες και αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

φτάσαμε στις τελευταίες ημέρες του έτους και ταυτόχρονα στη λήξη της Δημοτικής μου θητείας ως μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, για τη διάθεση που δείξατε να φιλοξενήσετε, τα Δελτία Τύπου, τις παρεμβάσεις, τις τοποθετήσεις, τις προτάσεις, τα σχόλια και τις απαντήσεις μου, στα ενημερωτικά μέσα που διευθύνετε, διαχειρίζεστε και εργάζεστε.

Σε όλους οφείλω μία συγγνώμη εάν κούρασα ή και εκνεύρισα, με την επιμονή, συχνότητα και πυκνότητα των κειμένων μου.

Λένε πως τα πολλά λόγια είναι φτώχια και συμφωνώ, ιδιαίτερα όταν δεν έχεις τη διάθεση να ακούσεις, να μελετήσεις, να ψάξεις και να διερευνήσεις.

Στη συγκεκριμένη όμως Δημαρχιακή θητεία και άκουσα πολλά και διάβασα και μελέτησα, έτσι πιστεύω πως τα πολλά λόγια ήταν Ευθύνη, ιδιαίτερα απέναντι στην Αφωνία.

Ευχαριστώ όσους ασκήσατε αυστηρή κριτική. Με την πεποίθηση πως δεν ήταν κακόβουλη, αποτέλεσε κίνητρο για αυτοκριτική, βελτίωση και εγρήγορση.

Βρισκόμαστε στο κατώφλι μιας νέας χρονιάς, ιδιαίτερα απαιτητικής, όπως όλες. Ο κόσμος αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς και τις εξελίξεις του δεν τις προλαβαίνουμε. Το δυσκολότερο όμως είναι πως αλλάζει ο ίδιος ο «κόσμος».

Εύχομαι με αντοχή και δύναμη να αντεπεξέλθετε στο δύσκολο έργο της έγκυρης και αντικειμενικής ενημέρωσης και να έχετε υγεία και ασφάλεια, ευτυχία και προκοπή, τύχη και αγάπη.

Το 2024, με ειρήνη, ευλογία και φώτιση, ας είναι η αφετηρία για να ξαναγεννηθεί η αισιοδοξία και η ελπίδα, το χαμόγελο και η Αλήθεια.

Να αποτελέσει την ευκαιρία για μια Νέα Αρχή.

Είμαι αισιόδοξος αρκεί να προσπαθήσουμε όλοι για το καλύτερο.

 

Χρόνια Πολλά

Με τιμή

Βασίλης Τερζής