Ένας 70χρονος στο χωριό Χρυσοχώραφα του Δήμου Ηράκλειας έχασες την ζωή του, όταν καταπλακώθηκε από δέντρο, στην αυλή του σπιτιού του, από μπουρίνι που έπληξε το απόγευμα του Σαββάτου  (17/9) την Π.Ε. Σερρών και το οποίο εκτός από βροχή είχε και ριπές ανέμου που προκάλεσαν υλικές ζημιές και ξερίζωμα δένδρων.

Σύμφωνα, με τον πρόεδρο του χωριού Δημήτρη Μαχλεμή, ο άτυχος άνδρας την ώρα της κακοκαιρίας θέλησε να κλείσει την πόρτα της αυλής του, όταν συνέβη το μοιραίο.

Στο σημείο έσπευσαν συγγενείς του 70χρονου και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άνδρας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στην Ηράκλεια, ένα τεράστιο δέντρο ξεριζώθηκε (φώτο τίτλου) και ευτυχώς δεν περνούσε πεζός ή όχημα από το σημείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Το μπουρίνι «έπληξε» και την τοπική κοινότητα Βαλτερού, καθώς σκεπές «ξηλώθηκαν», και καλώδια της ΔΕΗ κόπηκαν, με την περιοχή να είναι χωρίς ρεύμα μέχρι αυτή την ώρα (20:00).

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ήδη πυροσβεστική και αστυνομία έχουν αποκλείσει το δρόμο του χωριού, μη επιτρέποντας την κυκλοφορία των οχημάτων, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.

Και η πόλη των Σερρών δεν γλίτωσε από την μανία του φαινομένου με τους θυελώδεις ανέμους

Πηγη: infonews24.gr