Σοκ προκαλεί πατέρας που σπατάλησε τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί από δωρεές προκειμένου να σωθεί το άρρωστο παιδί του.

Τους τελευταίους 7 μήνες, όταν και διαγνώστηκε με την ασθένεια, ο πατέρας και η μητέρα του ξεκίνησαν μια μεγάλη εκστρατεία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης στη Βραζιλία, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να κάνει ο μικρούλης μια λεπτή επέμβαση που θα του έσωζε και θα του καλυτέρευε τη ζωή.

Ο κόσμος ευαισθητοποιήθηκε και από τον οβολό του και το υστέρημά του, κατάφερε να συγκεντρωθούν 250.000 δολάρια.

πατέρας

 

Μόλις η οικογένεια πήρε τα χρήματα στα χέρια της και ενώ κανονίζονταν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επέμβαση, ο πατέρας του 2χρονου με το όνομα Ματέους Ροντρίγκεζ Λιρόι Άλβεζ, αποφάσισε να εγκαταλείψει το σπίτι του.

Και όταν η γυναίκα ύστερα από μερικές ημέρες μπήκε στον τραπεζικό λογαριασμό είδε ότι έλειπαν 150.000 από τα χρήματα για την επέμβαση του γιου της.

Ο Ματέους τα είχε πάρει και τα είχε φάει σε ποτά, γυναίκες και τζόγο. Ύστερα από λίγες ημέρες και αφού είχε αναβληθεί η επέμβαση ο μικρούλης Ζοαό πέθανε.

 

Ο πατέρας του συνελήφθη μετά τη μήνυση που υπέβαλλε η σύζυγός του. Παραδέχτηκε ότι έμεινε σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο και τα βράδια διοργάνωνε πάρτι μαζί με πανέμορφες γυναίκες. Τα πάρτι περιελάμβαναν σεξ, αλκοόλ και πολύ τζόγο.

πηγή: https://www.enimerotiko.gr/kosmos/quot-efage-quot-tis-dorees-toy-kosmoy-pateras-xodepse-150-000-se-gynaikes-kai-tzogo-amp-afise-to-aggeloydi-toy-na-pethanei/