Εάν για σας η απώλεια βάρους δεν θέλετε να σημαίνει στέρηση, μονοτονία και εξάντληση τότε είμαστε η ιδανική λύση για σας…

Με πρότυπο την μεσογειακή διατροφή .επιστημονική στήριξη και συνεχή παρακολούθηση μπορείτε να καταφέρετε δίπλα μας να χάσετε κιλά αλλά και να αναπτύξετε μια υγιή σχέση με την τροφή. Επιπλέον μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας για διατροφή σε παιδική παχυσαρκία, εγκυμοσύνη-θηλασμό, διατροφικές διαταραχές και παθολογικές καταστάσεις.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πρώτο μέλημα να πάρουμε ένα ολοκληρωμένο διατροφικό και ιατρικό ιστορικό. Επειτα ακολουθούν σωματομετρικές μετρήσεις καθώς και ανάλυση σύστασης σώματος. Αφού γίνει η εκτίμηση της αρχικής κατάστασης και οριοθετηθούν εφικτοί στόχοι, σχεδιάζεται εξατομικευμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα  διατροφής.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ

Η παιδική παχυσαρκία αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα  που θα πρέπει να μας απασχολεί όλους πλέον.Τα παιδιά είναι οργανισμοί που είναι σε ανάπτυξη, δηλαδή είναι λογικό να αλλάζει το βάρος αλλά και το ύψος. Τα κριτήρια μας πρέπει να βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. Η απώλεια βάρους πρέπει να γίνεται με βραδύ ρυθμό έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η ανάπτυξη και η ψυχική διάθεση του παιδιού και απώτερος σκοπός πρέπει να είναι για το παιδί να μάθει να τρώει σωστά και να αγαπήσει την άσκηση.

Εκπαίδευση : Childhood eating disorders and obesity ( παιδική παχυσαρκία και διατροφικές διαταραχές σε εφήβους)

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχει ένας παθολογικός παράγοντας ή περισσότεροι που πρέπει να ληφθούν υπόψιν, με σκοπό το διαιτολόγιο να βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο την παθολογική κατάσταση.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Νευρική Ανορεξία, Βουλιμία, Αδηφαγία, Βραδινή Υπερφαγία

Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity από το Κέντρο Εκπαίδευσης & Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (www.keadd.gr)  υπό την πλήρη εποπτεία και συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας NCFED.

Εκπαιδεύσεις που έχουν γίνει:

1)  Διατροφικές Παρεμβάσεις για Διατροφικές Διαταραχές
(Nutritional Interventions for Eating Disorders)

2)Παχυσαρκία: Ψυχολογικές Παρεμβάσεις
(Essential Obesity: Psychological Interventions)

3)1)Εξειδικευμένες Παρεμβάσεις και Δεξιότητες στις Διατροφικές Διαταραχές
(Excellence In Practitioner Skills for Eating Disorders)

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η παρακολούθηση των πελατών μας περιλαμβάνει κάθε μήνα ανάλυση σύστασης σώματος με τον τελευταίας γενιάς αναλυτή σύστασης σώματος INBODY 230 από την BIOSPACE, που με την μέθοδο DSM-BIA, παρέχει απόλυτα ακριβή αποτελέσματα ακόμη και τμηματικής κατανομής του λίπους και του μυϊκού ιστού. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι η υγιεινή και σταδιακή απώλεια βάρους προέρχεται από απώλεια λίπους και όχι από απώλεια πολύτιμης μυϊκής μάζας. Τα αποτελέσματα δίνονται στο παρακάτω φύλλο αποτελεσμάτων.

Η ανάλυση σύστασης σώματος μπορεί να πραγματοποιηθεί και μεμονωμένα σε οποιοδήποτε άτομο( ηλικίας από 3-99 ετών), αφού μπορεί να σας δώσει πολύ χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν το σώμα σας και την υγεία σας. Μια ανάλυση σύστασης σώματος μπορεί να είναι η αρχή για καλύτερες διατροφικές επιλογές αλλά και αλλαγή τρόπου ζωής με ταυτόχρονη αύξηση της δραστηριότητας σας.

Παύλου Μελά 11

Τηλ: 2321098005

Σέρρες

Υπεύθυνος Διαιτολόγος:

Δήμος Νικόλαος
Διαιτολόγος Διατροφολόγος M. Sc.

Μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων Διατροφολόγων Ελλάδος

Web: http://www.dlserres.gr

Κάνε like στη σελίδα του DL Institute στο Facebook!