Η Πάολα είναι μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, η οποία μέχρι και σήμερα σημειώνει σημαντική επιτυχία με τα τραγούδια της.

Αν και είναι μόλις 40 χρονών, η ερμηνεύτρια από τη Θεσσαλονίκη, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Παγώνα Καραμήτσιου έχει συμπληρώσει ήδη 26 χρόνια στο τραγούδι, καθώς πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση σε μαγαζί όταν ήταν μόλις δεκατεσσάρων ετών.

Στην προσωπική της ζωή, η Πάολα παντρεύτηκε τον Φώτη Ζογλοπίτη το Δεκέμβριο του 2002, όταν ήταν είκοσι ετών. Ο ίδιος έγινε μάνατζέρ της και με την πάροδο του χρόνου ήρθαν πολύ κοντά. Το ζευγάρι απέκτησε μία κόρη, την Παολίνα.

Εδώ και χρόνια αν και έχουν χωρίσει οι δυο τους διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Η 19χρόνη σήμερα κόρη τους, Παολίνα είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι ίδια η μητέρα της.

Πάολα: Η σπάνια φωτογραφία της με μαγιό που μας άφησε άφωνους

Είναι γνωστό πως η Πάολα δεν δημοσιεύει στα social media φωτογραφίες εκτός μουσικής σκηνής. Ωστόσο μια φωτογραφία της Πάολας με μπικίνι, που τραβήχτηκε πριν από 6 περίπου χρόνια κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Η ίδια απεικονίζεται με μαγιό στην ξαπλώστρα, χωρίς καθόλου μακιγιάζ με ένα μαντίλι στα μαλλιά και δικαιώνει όλους όσους λένε ότι έχει και φωνάρα και κορμάρα.

Πηγή: enimerotiko.gr