Ο πνιγμός του πατέρα σημειώθηκε στις καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας. Η κόρη του 75χρονου που είναι γιατρός, είχε δώσει μια συμβουλή στον πατέρα της, που θα είχε αποτρέψει την τραγωδία…

Τραγικό τέλος είχαν οι διακοπές στον Βόλο για τετραμελή οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας της οικογένειας, ηλικίας 75 ετών, συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος, πνίγηκε ενώ έκανε το μπάνιο του στην παραλία της Μπούφας. Οι προσπάθειες κολυμβητών να τον σώσουν και οι πρώτες βοήθειες που έδιναν επί τόπου, η ίδια του η κόρη που είναι γιατρός, αλλά και δεύτερος γιατρός που ήταν στην παραλία, απέβησαν δυστυχώς μάταιες.

Ο 75χρονος παρελήφθη χωρίς αισθήσεις από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του. Ολα συνέβησαν γύρω στις 10:00 χθες το πρωί (23-06-2022). Η μία από τις δύο κόρες του θανόντος που είναι γιατρός ζήτησε από τον 75χρονο να μην μπει μόνος του στη θάλασσα, καθώς αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα από παλαιό εγκεφαλικό.

Δυστυχώς, ο Θεσσαλονικιός δεν υπάκουσε. Μπήκε στο νερό και από τη μία στιγμή στην άλλη το κακό δεν άργησε να συμβεί και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από την ακτή. Η σορός του εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα. Λουόμενοι έτρεξαν να τον βγάλουν από το νερό ενώ η κόρη του, του παρείχε επί τόπου επανειλημμένα καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση όπως και δεύτερος γιατρός που ήταν στην παραλία.

Δυστυχώς, ο 75χρονος δεν επανερχόταν. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου άρχισε να λαμβάνει άμεσα καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη και παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για τη διαλεύκανση των ακριβώς αιτιών θανάτου.