Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Ηλίας Μαμαλάκης για ένα εστιατόριο στην Κηφισιά, όπου θέλησε να κλείσει τραπέζι για 4 άτομα, αλλά δεν κατάφεραν να τον εξυπηρετήσουν.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ προχώρησε σε ανάρτηση στο Facebook, όπου και έγραψε τον διάλογο που ακολούθησε με εργαζόμενη, όταν θέλησε να κάνει κράτηση σε γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων.

Σύμφωνα με τον ίδιο όλα συνέβησαν, όταν αποφάσισε να καλέσει ένα ζευγάρι φίλων του, που μόλις είχε έρθει από την Ιταλία για φαγητό. Το ραντεβού τους κλείστηκε για τις 20:30, μόνο που εκείνος δεν είχε υπολογίσει την συνέχεια, καθώς το εστιατόριο που σκεφτόταν να επισκεφτούν όλοι μαζί και είναι από τα αγαπημένα του, καθώς εκεί τρώει τουλάχιστον δυο με τρεις φορές τον μήνα, δεν είχε διαθέσιμο τραπέζι για εκείνη την ώρα.

Ηλίας Μαμαλάκης: Τι δήλωσε για εστιατόριο της Κηφισιάς

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρει:

«Πήρα τηλ το εστιατόριο (αναφέρει όνομα) στην Κηφισιά να κλείσω ένα τραπέζι για 4 άτομα. Το (αναφέρει όνομα) είναι ένα εστιατόριο που αγαπώ πολύ και τον χώρο και το φαγητό. Πηγαίνω τουλάχιστον 2-3 φορές τον μήνα.

Θέλω λοιπόν, να περιποιηθώ ένα ζευγάρι φίλων που ήλθαν από την Ιταλία. Παίρνω τηλ και βγαίνει από τη γραμμή μια δεσποινίς:

– Παρακαλώ για σήμερα το βράδυ θα ήθελα ένα τραπέζι για 4 άτομα στις 8:30 μμ

– Δυστυχώς στις 8:30 μ.μ. δεν μπορούμε. Μόνο αν θέλετε στις 8:00 ή στις 9:30 μμ

– Μα στους φίλους μας είπαμε 8:30

– Δυστυχώς δεν γίνεται και να ξέρετε το κάνουμε για το δικό σας καλό να εξυπηρετηθείτε καλύτερα

– Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό να μου ορίζετε εσείς τι ώρα θα έλθω. Αν δηλαδή, ερχόμουν χωρίς κράτηση και είχατε άδειο τραπέζι δεν θα μου το δίνατε;;;;

Να μην σας τα πολυλογώ. Την ευχαρίστησα της είπα και το όνομα μου και της είπα να διαβιβάσει στον υπεύθυνο ότι για μένα το (αναφέρει όνομα εστιατορίου) τελείωσε και λυπάμαι γι’ αυτό γιατί μ’ αρέσει το μαγαζί. Τελικά έκλεισα στο αγαπημένο (αναφέρει άλλο εστιατόριο) του αγαπημένου μου Νικόλα που σου δίνουν τραπέζι ό,τι ώρα θες».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση του σεφ προκάλεσε τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων, με άλλους να συμμερίζονται την άποψη του αναφέροντας δικά τους παρόμοια περιστατικά, άλλους να εναντιώνονται και άλλους να σκέφτονται την νεαρή υπάλληλο που μετά την δυσφήμιση ενδεχομένως να έχασε την δουλειά της.

Πηγή: enimerotiko.gr