Το να παίρνεις 1.500 ευρώ χωρίς να κανείς απολύτως τίποτα… είναι σίγουρα κάτι το οποίο πολλοί άνθρωποι εύχονται και ονειρεύονται. Ένας τυχερός παίκτης κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα.

Με 5 ευρώ κέρδισε 1.500 ευρώ τον μήνα για τα επόμενα 30 χρόνια

Μόλις 5 ευρώ ήταν αρκετά για να αυξήσει το μηνιαίο του εισόδημα ένας τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ. Ο μεγάλος τυχερός δοκίμασε την τύχη του στο παιχνίδι «ΕΧΕΙΣ ΚΕΡΔΗ» σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι, βρήκε το σύμβολο «30ΧΡΟΝΙΑ» και κέρδισε 1.500 ευρώ το μήνα για τα επόμενα 30 χρόνια. Συνολικά, τα κέρδη του θα φτάσουν τις 540.000 ευρώ.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον από τους πελάτες μας. Ο νικητής εξασφάλισε ένα σταθερό εισόδημα των 1.500 ευρώ τον μήνα, το οποίο θα λαμβάνει για τα επόμενα 30 χρόνια χωρίς κόπο. Είναι φοβερό το πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή κάποιου και να γίνει ευκολότερη, μόλις με 5 ευρώ. Δεν γνωρίζουμε το, νικητή, που κατά πάσα πιθανότητα ήταν περαστικός, αλλά του ευχόμαστε να έχει υγεία και ό,τι καλύτερο», τονίζει ο κ. Γιάννης Μπαντούνας, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στο Περιστέρι, από το οποίο προμηθεύτηκε τον λαχνό του ο μεγάλος νικητής.

Το τυχερό κατάστημα

Το κατάστημα του κ. Μπαντούνα έχει αποδεχθεί τυχερό και στο παρελθόν, με τον ίδιο να εξηγεί: «Το κατάστημα μας λειτουργεί εδώ και περίπου 40 χρόνια. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες έχουν καταγραφεί στο ΛΟΤΤΟ, όταν πριν από 10 χρόνια κάποιος πελάτης μας είχε κερδίσει 600.000 ευρώ, ενώ επί εποχής δραχμών τρεις τυχεροί είχαν κερδίσει από περίπου 90 εκατομμύρια ο κάθε ένας», τονίζει ο κ. Μπαντούνας.

Πηγή: enimerotiko.gr