Τα κοσμήματα και η τεχνική σχεδίασης τους είναι μία δημιουργική και απαιτητική διαδικασία, με ένα ζευγάρι να το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, καθώς ορισμένα προϊόντα τα κατασκευάζουν χρησιμοποιώντας σπέρμα.

Σύμφωνα με την nypost.com η Amanda Booth μαζί με τον σύζυγο της άρχισαν να ανεβάζουν στο TikTok βίντεο με τις δημιουργίες τους, που ονόμασαν «j–zy jewelry». Το βίντεο σύντομα συγκέντρωσε πολλές προβολές και διάφοροι χρήστες ξεκίνησαν να στέλνουν διάφορα αιτήματα, με ένα άτομο να ζητάει «κοσμήματα από σπέρμα».

Αν και το ζευγάρι αρχικά γέλασε με την συγκεκριμένη ιδέα, ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο περιέγραφε αυτό το περίεργο αίτημα.

Παρόλα αυτά, ξεκίνησαν να λαμβάνουν μια σειρά από σχετικά αιτήματα, με τις προτάσεις να είναι σοβαρές, καθώς υπήρχαν πρόθυμοι αγοραστές. Έτσι, αποφάσισαν να αρχίσουν να παρασκευάζουν τα συγκεκριμένα κοσμήματα, αλλά σε περιορισμένες ποσότητες για τεχνικούς λόγους.

Η γυναίκα ανέφερε ότι οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν μέσω του ταχυδρομείου συσκευασμένο το σπέρμα σε ειδικό δοχείο και στη συνέχεια ξεκινάει μια «καθόλου ευχάριστη διαδικασία». «Τα επεξεργαζόμαστε στο τέλος της ημέρας, διαφορετικά, εργαζόμαστε με την συγκεκριμένη μυρωδιά όλη μέρα και είναι απλά… Το κάναμε το πρωί μια μέρα και σκέφτηκα “όχι, δεν θα το ξανακάνω ποτέ”», είπε χαρακτηριστικά.

κοσμήματα

Παράλληλα, ανέφερε ότι χρειάζεται ένα κουταλάκι του γλυκού σπέρμα μαζί με πολυμερές πηλό, για να φτιαχτεί το κόσμημα, ενώ αποκαλύπτει πως οι δημιουργίες της έχουν γίνει ανάρπαστες.

Πηγή: enimerotiko.gr