Σέρρες: Το Παραλίμνιο ζει για το όνειρο της Football League

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα μιλά για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής...

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Παραλιμνίου Δημήτρης Κεραμάρης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Σ.Θ.» δηλώνει ότι η ομάδα του χωριού του παίξει αληθινό ποδόσφαιρο και προσπαθεί να παρουσιάσει καλό θέαμα. Υποστηρίζει ότι το σωματείο ανταποκρίνεται οικονομικά στις απαιτήσεις της Γ ‘ Εθνικής επειδή στηρίζεται σε εύρωστο χορηγό που είναι η εταιρεία «Φυτοενέργεια». Εμφανίζεται αισιόδοξος ότι η ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα και θα διεκδικήσει την άνοδο στην Football League

Κύριε Κεραμάρη πόσα χρόνια είστε πρόεδρος του Απόλλωνα Παραλιμνίου;

Τα τελευταία έξι χρόνια είμαι πρόεδρος του σωματείου ύστερα από μία απραξία πέντε ετών. Η ομάδα επαναλειτούργησε και αγωνίστηκε στη Γ’ κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Τα τελευταία δυο χρόνια συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Πώς τα καταφέρνει ένα μικρό χωριό όπως το Παραλίμνιο να διατηρεί ποδοσφαιρική ομάδα σε υψηλό επίπεδο;

Το Παραλίμνιο είναι ένα μικρό χωριό άλλα υπάρχει σύμπνοια και στήριξη από τους κατοίκους. Πέρα όμως από αυτό, όλες οι ομάδες στηρίζονται σε χρηματοδότες. Έχουμε την τύχη να έχουμε ένα δυνατό χρηματοδότη που είναι η εταιρεία «|φυτοενέργεια». Η επιχείρηση αυτή που εδρεύει στο χωριό είναι ο βασικός μας χορηγός. Όσα χρόνια η επιχείρηση αυτή θα στηρίζει τον ποδοσφαιρικό σύλλογο το Παραλίμνιο θα βρίσκεται ψηλά και ενδεχομένως να κάνουμε το παραπάνω άλμα. Πάντα πρέπει να υπάρχει ένας υψηλότερος στόχος ,ένα όνειρο πάντα λειτουργεί ενισχυτικά στις προσπάθειες που καταβάλλονται από όλους σε ένα αθλητικό σωματείο.

Ο φίλαθλος κόσμος της γύρω περιοχής στηρίζει με το εισιτήριο του τον Απόλλωνα Παραλιμνίου;

Ναι έρχονται και παρακολουθούν αγώνες κάποιοι φίλαθλοι. Όμως περισσότερους φιλάθλους φέρνει το καλό θέαμα και το αληθινό ποδόσφαιρο. Όταν εννοώ αληθινό ποδόσφαιρο καταλαβαίνει κανείς τι εννοώ.

Είναι θετικό ότι τρεις ομάδες του Νομού αγωνίζονται στη Γ Εθνική. Πώς αξιολογείτε το φαινόμενο κάποιες ομάδες να ακτινοβολούν σε μεγάλες κατηγορίες για ένα ή δυο έτη και στη συνέχεια να αφανίζονται για μία δεκαετία;

Υπάρχουν τέτοιες ομάδες που ζούν για μία χρονιά ένα όνειρο. Συνήθως συμβαίνει αυτό που περιγράψατε στην ερώτηση σας. Μετά την κορυφή έρχεται ο αφανισμός. Χρειάζονται πολλά χρήματα για να διατηρηθεί μία ομάδα σε υψηλό επίπεδο, ο φίλαθλος κόσμος έχει περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες.Απαντώντας στην ουσία του ερωτήματος σας θα σας έλεγα ότι δεν θεωρώ θετικό το φαινόμενο που περιγράψατε.

Πώς αξιολογείτε την πορεία της ομάδας σας;

Έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος είμαστε στην 1η θέση και θέλουμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα ώστε να διεκδικήσουμε σε αγώνες μπαράζ την άνοδο στην Football League.

Δ.Ν.

Πηγή: sertharros.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

smart search

Ο Καιρός

Mostly Cloudy

14°C

Σέρρες

Mostly Cloudy

Humidity: 77%

Wind: 11.27 km/h

  • 21 Nov 2018

    Scattered Thunderstorms 17°C 12°C

  • 22 Nov 2018

    Scattered Showers 15°C 9°C