Πανσερραϊκός - Μπάσκετ: «Τα λιοντάρια επιστρέφουν»! - ΦΩΤΟ

Με τη λήξη της σημερινής προθεσμίας των επίσημων μετεγγραφών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η στελέχωση της αντρικής και της εφηβικής ομάδας Καλαθοσφαίρισης Aνδρών του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκού ολοκληρώθηκε στο μεγαλύτερο ποσοστό της..

Στο σημείο αυτό διευκρινίζεται ότι, όπως και οι υπόλοιποι σύλλογοι, η ομάδα μας έχει το δικαίωμα δύο ακόμη προσθηκών στο έμψυχο δυναμικό της σε ότι αφορά στους άντρες μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους, και μιας επιπλέον μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου για τους ανήλικους αθλητές.

Αποτελεί όμως τιμή, χαρά και ταυτόχρονα υποχρέωσή μας να ανακοινώσουμε στους φιλάθλους το επίσημο ρόστερ της ομάδας μας ξεκινώντας από δυο νεαρούς Σερραίους αθλητές που ενίσχυσαν πιστά τον Πανσερραϊκό τα τελευταία χρόνια σε όλα τα τμήματά του! Γεννημένοι το 2000, ο Νίκος-Ραφαήλ Πλατνάρης, με ύψος 2.02μ., αγωνίζεται στην ομάδα του Πανσερραϊκού από το 2013, κυρίως, στη θέση του power forward και ο Βλάσης Τσιαντής με ύψος 1,86 μ. ,αγωνίζεται στην ομάδα από το 2003 κατέχοντας την «εγκεφαλική» θέση του point guard.

            Οι δυο καλαθοσφαιριστές μας διαθέτουν πολύ καλά αθλητικά στοιχεία, είναι άριστοι χαρακτήρες, και η αγάπη τους για την ομάδα αποδεικνύεται από το γεγονός ότι παρά τις φετινές τους υποχρεώσεις στο σχολείο ως τελειόφοιτοι λυκείου, με την άδεια των οικογενειών τους (τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως) τίθενται στη διάθεση του προπονητή μας Φώτη Κοκολιού όχι μόνο για να ενισχύσουν την προσπάθεια της φιλόδοξης αντρικής μας ομάδας, αλλά και να αποτελέσουν τους στυλοβάτες της εφηβικής που διαφαίνεται ιδιαιτέρως ανταγωνιστική. 

Έπεται συνέχεια…!

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

smart search

Ο Καιρός

Sunny

21°C

Σέρρες

Sunny

Humidity: 37%

Wind: 11.27 km/h

  • 15 Oct 2018

    Partly Cloudy 25°C 12°C

  • 16 Oct 2018

    Sunny 26°C 10°C